gde pre gledati?

Ujedno i LJUPKO, i ZAVODLJIVO i ultratrendi! Šik stajling Amal Kluni u kom je nemoguće izgledati dosadno

Iako je uvek najzapaženija na crvenom tepihu, supruzi Džordža Klunija ne treba tim stilista, šminkera i frizera da hipnotiše pola Njujorka

Poslovni i svakodnevni stil Amal Kluni ne zaostaje za njenim glamuroznim izdanjimafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Amal Kluni, libansko-britansku advokaticu specijalizovanu za ljudska prava, retko viđamo u javnosti, ali svaki put je ona vodeća modna vest tog dana!


Supruga proslavljenog glumca Džordža Klunija vredno radi pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku i brine o blizancima Eli i Aleksanderu, a uspeva ponekad da nađe vremena i da skokne na posao svog životnog saputnika.


Amal je tako sada viđena na setu trilera "Vukovi", koji Kluni trenutno snima sa Bredom Pitom, a za ovu priliku odabrala je autfit koji spaja udobnost i praktičnost s najnovijim trendovima.


Ona je pojavila u mini-haljini sa visokim okovratnikom, laganom modelu koji pada pored tela, a u pitanju je komad koji se vrlo lako kombinuje.

 

Modno izdanje Amal Kluni i za posao i za svaki danfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mogla je Amal da ponese šik haljinicu sa čizmama preko kolena, gležnjačama, baletankama, pa možda čak i patikama. Ipak, ona se opredelila za elegantne i pomalo retro cipele sa špic-vrhom i tankim kaišićima, a one imaju blok-štiklu, zahvaljujući čemu su stabilne i praktične kada morate dugo da stojite ili hodate na potpeticama.

 

Preko jednostavne i svedene haljine, naravno, ide statement komad, a u slučaju gospođe Kluni to je efektan mantil iste dužine koji krasi upečatljiv dezen.

 

Uz dezenirani mantil, jednostavna bela haljina bilo je sve što je trebalo Amal Kluni da očarafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Navy mantilić prskan belom bojom izgleda vrlo otmeno zahvaljujući kopčanju krupnim dugmadima u obliku bisera i nemoguće je ostati ravnodušan pred njim, zar ne?


Kao i obično, stil Amal Kluni uvek je upotpunjen kvalitetnom tašnom, a sada je njen izbor bila torba Dior Bar, koju nosi već godinama.

 

Pored toga što na poslu i u svakodnevnim situacijama izgleda kao milion dolara, Amal je poznata po izdanjima za crveni tepih koja se prepričavaju godinama, a u galeriji pogledajte samo neka od njih.

 

Elegantna odevna kombinacija Amal Kluni za crveni tepih FOTO: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL
Elegantna odevna kombinacija Amal Kluni za crveni tepih FOTO: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Elegantna odevna kombinacija Amal Kluni za crveni tepih FOTO: EPA-EFE/PETER FOLEY
Elegantna odevna kombinacija Amal Kluni za crveni tepih FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
Elegantna odevna kombinacija Amal Kluni za crveni tepih FOTO: EPA-EFE/HUGO PHILPOTT