ne voli eksponiranje

Retko je viđamo, a uvek izgleda zanosno: Supruga pokojnog Nebojše Glogovca se pojavila na premijeri u Beogradu

Premijera predstave "Vatre" Marije Velasko, bazirane na istoimenom proznom delu Margerit Jursenar, u režiji Karme Portačeli, održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Milica Glogovac na premijeri predstave Vatrefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Predstava "Vatre" je prva koprodukcija JDP-a i Nacionalnog teatra Katalonije iz Barselone, kao deo šireg evropskog projekta "Katastrofa" u organizaciji Unije teatara Evrope.

 

U predstavi igraju Sloboda Mićalović, Nataša Tapušković, Milena Vasić, Nikola Rakočević, Iva Manojlović, Damjan Kecojević i glumci iz spomenutog teatra iz Barselone - Rosa Renom, Kivani Menolašina Hulijan.

 

Protekla premijera je privukla veliku pažnju javnosti, pa su se brojne poznate ličnosti okupile kako bi ispratile predstavu i podržale svoje kolege. Među okupljenima nisu bili samo glumci, prisustvovala je i prva dama Tamara Vučić, koja je očarala svojim modnim izdanjem.

 

Među gostima je primećena i supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, Milica. Ona se jako retko pojavljuje na nekim događajima, pa je prava retkost videti je.

 

Milica Glogovac na premijeri predstave Vatrefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica je novinarka, a sa slavnim glumcem je dobila ćerku Sunčicu.

 

Milica Glogovac na premijeri predstave Vatrefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je za ovu priliku odabrala farmerke zvonastog kroja koje je uklopila sa belim elegantnim džemperom. Milica ne voli da se eksponira previše, drži svoj život daleko od medija, a sa ćerkom čuva uspomenu na supruga, oca i glumca koji nas je prerano napustio.