(video)

Da je živ, slavio bi 53. rođendan: Supruga i ćerka Nebojše Glogovca srceparajućim snimkom obeležile njegov dan

0

Slavni Nebojša Glogovac bi, da je živ, na današnji dan napunio 53 godine.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Nebojša Glogovac je svojim talentom zauvek ostavio trag u domaćoj kinematografiji, a i dan danas je jedan od neprežaljenih glumaca koji su nas prerano napustili.

 

Slavni Glogi je mnogima bio uzor, pa tako i danas ne prođe dan da ga se kolege ne sete, a svakodnevne reprize kultnih serija i filmova u kojima je on ostavio veliki pečat, uvek će nas podsećati na velikog glumca i čoveka kakav je Nebojša bio.

Glogovac se vrlo rano oženio Minom, bio je tek na početku profesionalne karijere, a o krahu te ljubavi nikad nisu govorili u javnosti. Mina je akademska slikarka i njih dvoje su dobili dvojicu sinova, Gavrila i Miloša. Zanimljivo je da im je kum na venčanju bio Nebojšin prijatelj i kolega, Vojin Ćetković.

 

Nakon toga je upoznao lepu novinarku Milicu, koju je i oženio, a ovaj skladni par je dobio ćerkicu Sunčicu.

 

Milica Glogovac čuva uspomenu na pokojnog supruga i trudi se da svoj život drži daleko od očiju javnosti. Na dan kad je rođen slavni glumac, Milica je uradila baš ono što bi on želeo. Ona i Sunčica su bile nasmejane i srećne, a video koji je objavila prati pesma Gabi Novak "Pamtim samo sretne dane".

- Ljubav za njegov dan - kratko je napisala Milica u opisu videa.

 

Mnogobrojni komentari prate snimak Nebojšine supruge i ćerke, uglavnom su tu njegove kolege koje se trude da uspomena na čuvenog Glogovca nikad ne izbledi.

 

 

makonda-tracker