PONOSAN

Miloš Biković ovo RETKO radi, a sada nije mogao da ODOLI: Popularni glumac nasmejao fanove simpatičnom porukom

Naš proslavljeni glumac povremeno podeli sa pratiocima detalje iz privatnog života, a ovaj trenutak je dirnuo mnoge 

foto: Instagram / bikovic

Poznati glumac Miloš Biković jedno je od trenutno najpoznatijih glumačkih imena ne samo u Srbiji, već i širom njenih granica.

 

Uprkos tome što su sve oči javnosti uprte u njegov privatni život on samo povremeno deli neke pikanterije i to najčešće sa svojom devojkom.

 

Ipak, sada je situacija bila malo drugačija... Naime, i ovog puta glumac je bio u društvu jedne lepe mlade dame, a ono što su se svi na prvi pogled zapitali jeste ko je u pitanju i u kakvim su odnosima.

 

 

Uz fotografiju Biković je napisao post koji je razjasnio nedoumicu. 

 

Ponosan sam sto sam tako lep stric, pametan, mlad, živeo u inostranstvu, i danas punim 18 godina. Postao sam mlada žena. Svaka mi čast. Ponosim se mnome. Ovo pored je Julija. Ona mi svojim postojanjem omogućava da budem ovako skroman stric.

 

 

Na osnovu njegovih reči možemo da zaključimo da je nepoznata devojka na fotografiji zapravo njegova bratanica. Nakon ove objave usledio je niz interesantnih komentara, a duhovitost našeg poznatog glumca još jednom ga je dovela u centar pražnje medija. 

 

Miloš je osim po odličnoj glumi, naročito među kolegama, poznati i po izuzetnom smislu za humor, pa ne iznenađuje što je i ovu priliku iskoristio kako bi se našalio i izazvao oduševljenje među svima koji ga vole.