inspiracija dana

Uz krop top su KAO SAN! Pantalone Tamare Kalinić zbog kojih je Pariz zaboravio haljinu Kajli Džener

Haljina Kajli Džener bila je pravi mali modni šok, ali ako želite istinski glamur, okrenite se ka Tamari Kalinić i nećete pogrešiti

foto: tamara, Instagram

Nedelja mode u Parizu ovih dana je pretvorila jednu od modnih prestonica planete u kutak opsednut visokom modom, a gde su vrhunski stil i vodeći brendovi – tu je i naša Tamara Kalinić!


Srpska influenserka, koja važi za jednu od najpopularnijih na svetu, ovih dana uživa rame uz rame sa svetskim zvezdama i posećuje najzapaženije revije.


Zato ne čudi što je bila jedna od najzapaženijih na reviji italijanskog dizajnera Đambatiste Valija, koji je u Francuskoj predstavio novu kolekciju za proleće 2023. godine.


Reč je o haute couture liniji koja odiše optimizmom, bojama i ženstvenošću, a Tamara Kalinić je za ovu priliku ponela stajling koji je i sam vrlo razigran i trendi, ali uz jednu ozbiljnu notu, kako dolikuje ovako važnom događaju.

 

Tamara Kalinić u palazzo pantalonama na reviji Đambatiste Valijafoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šarmantna trendseterka odabrala je kropovani džemper zatvorenog okovratnika koji je vrlo praktičan i pravi modni kameleon – možemo da ga zamislimo s farmerkama, mini-suknjom, kožnim pantalonama... Bilo čim!


Međutim, Tamara je rešila da ga ponese uz palazzo pantalone crne boje, elegantnim komadom koji počinje upečatljivom belom mašnom u predelu struka, odakle se postepeno širi i pruža vrlo šik look.

 


Neobičan autfit srpska it devojka kombinovala je sa srebrnim cipelama sa špic-vrhom i crnom tašnicom.


Palazzo pantalone, nazvane tako je strukturom podsećaju na strukturu palata, sa širokom osnovom i uskim vrhom, poput trougla, bile su vrlo popularne tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

 

One su ponovo su u trendu poslednjih sezona, a na našoj sceni palazzo pantalone obožavaju Ana Đurić Konstrakta i Ana Stanić, koje smo više puta videli u sličnim modelima.