plan ishrane

Dozvoljena je ČAK I ČOKOLADA, samo SLEDITE PRAVILA: Dijeta pomoću koje je Jelena Dokić skinula 53 kilograma

Bivša teniserka Jelena Dokić je javno govorila o problemu sa kilogramima, ali i o načinu na koji se izborila s njima.

Jelena Dokićfoto: BERTRAND GUAY / AFP / Profimedia

Jelena Dokić je svojevremeno igrala za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a o svom životu i svim problemima s kojima se susretala je govorila i javno. Nekadašnja teniserka je zbog problema sa viškom kilograma, morala 2014. godine da se penzioniše.

 

Bilo je potrebno mnogo truda i odricanja kako bi uspela da skine višak. Jelena je imala u jednom trenutku čak 120 kilograma, a poslednje tri godine ona je sasvim drugačija žena koja svoj izgled drži pod kontrolom.

 

Jelena se obratila stručnjaku, rezutati nisu izostali, a na jelovniku se moglo naći preko 70 zdravih i raznovrsnih jela, kod kojih je bila bitna kalorijska vrednost, kao i količina. Ona je na ovaj način izgubila neverovatnih 53 kilograma, piše Nova.

Primer:

 

  • Doručak: Hleb sa mocarelom, paradajzom, bosiljkom i bademima i kafa.

 

  • Užina: Jagode i grožđe ili sezonsko voće.

 

  • Ručak: Mediteranski omlet sa lukom i sirom.

Za omlet vam je potrebno: Šolja listova spanaća, četvrtina crvenog luka iseckanog na kocke, četiri isečena čeri paradajza, četvrtina iseckane crvene paprike, 20 grama drobljene fete sa malim procentom mlečne masti, kašika svežeg seckanog bosiljka, kašika svežeg seckanog peršuna, balzamiko sirće, mlevena paprika.

  • Užina: Čokoladni puding (80gr | 165 cal | 690kJ)

 

  • Večera: Supa od povrća