preslatko

Uvek se izdvajao osmehom: Saška Veselinov podelila fotogafiju Đorđa Đokovića iz detinjstva i raznežila pratioce

Saška Veselinov i Đorđe Đoković su odmah znali da su jedno za drugo.

Saška Veselinov foto: Instagram/Printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov i Đorđe Đoković su se na večnu ljubav zakleli 12. septembra, a o njihovoj svadbi će se dugo pričati. 

 

Saška i Đorđe su se venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su istog dana odleteli za Crnu Goru gde su u Tivtu upriličili žurku koja će se pamtiti.

 

Na njihovom slavlju su pevali Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Saša Kovačević i brojne druge zvezde, a da se lati mikrofona nije propustio ni Novak Đoković.

 

Svadba će im zauvek ostati u najboljem sećanju, a jednom prilikom su za domaće medije podelili svoje utiske.

Veselje nije stalo puna dva dana, gosti su sve vreme bili i nikome nije falilo energije. Što se nas dvoje tiče, bili smo srećni što naše porodice i prijatelji toliko uživaju i što smo zvanično muž i žena – rekla je voditeljka i nekadašnja prva pratilja Mis YU takmičenja Saška.

 

Gostujući u jednoj emisiji, Đorđe je priznao da ga je kod Saške opčinila njena duša.

 

– Pre svega, kada sam je upoznao, opčinila me je njena jedinstvena lepota, njen osmeh. Kako smo se upoznavali, tako sam se iznova zaljubljivao, iz dana u dan, u njene oči, strast... Pažljivo sam je slušao i pratio i na kraju shvatio da je ona moja srodna duša, moja svrha i moj životni saputnik –

Saška Veselinov i Đorđe Đoković venčali su se 12. septembra 2022. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je protekao prvi sastanak, otkrili su jednom prilikom Saška i Đorđe.

 

– Bili smo u gradu, u nekom kafiću, zajedničko društvo, ona je došla sa drugaricom, koja je devojka mog druga. Došao sam u kafić i pozdravio se sa svima, rekao: "Ćao", ona je bila na telefonu i nije pogledala, seo sam preko puta. Taj dan sam pitao drugara... – rekao je Đorđe, a Saška se nadovezala da prvi dejt nije obećavao.

 

Naš prvi susret nije bio slavan. Viđal smo se tako i posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a nakon mesec dana se videli. Kad smo izašli iz kafića, Đole se toliko zagledao u mene, kada smo šetali, da je udario nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam– istakla je Sašk


- Kada smo došli na Kalemegdan bila je jako glasna muzika i išla je neka pesma od Zdravka Čolića, baš nekako realno. Posle se ispostavilo da je Čola stvarno pevao i spremao se za neki koncert koji je imao za mesec dana. Išla je pesma, kada smo dolazili, "Krasiva, dobrodošla si u život moj" - nastavila je Saška.

- Tako da, tamo što bude u budućnosti, ako Zdravko ne bude pevao, ne znam ko će. To je baš naša pesma, sve se poklopilo - dodala je Saška.

 

Da je njihova ljubav sve jača i jača, kao i da uživaju u bračnom životu, potvrđuju fotografije na društvenim mrežama.

 

Iako ne dele dosta fotografija, na svakoj koju objavi vidi se da uživaju u skladnom braku, a najnovija objava je definitvno nešto najslađe što ćete videti dana.

 

Saška je, naime, objavila Đoletovu fotografiju iz detinjstva, a uz nju je napisal: 

"Kod Đoletove bake su uramljene najlepše slike"