fanovi tužni

Milica Milša napušta "Igru sudbine", spremaju se novi otkazi? Otkriveni iznenađujući detalji sa snimanja serije

Popularna domaća serija "Igra sudbine" je 21. novembra iznenada prestala da se emituje na malim TV ekranima.

foto: G.G./ATAImages

Mnogi fanovi trenutno najpopularnije serije u Srbiji su zbunjeni nakon što je u ponedeljak 21. novembra, serija "Igra sudbine" iznenada prestala sa emitovanjem četvrte sezone.

 

Sada je izvesno da u novim epizodama nećemo gledati glavnu glumicu Milicu Milšu u ulozi Ade Kanački, a kako piše Kurir, to je potpuno očekivani sled događaja nakon što je njen suprug Žarko Jokanović koji je inače i scenarista pomenute serije dobi otkaz nakon 600 epizoda.

 

Prema pisanju domaćih medija, snimanje serije će se nastaviti sledeće nedelje, a na scenariju će raditi tim pisaca. 

 

Lik Ade Kanački će navodno otići na transplataciju srce čime se ostavlja otvorena mogućnost da se glumica nekada i vrati u seriju.

 

Projekat će najverovatnije napustiti i Danica Ristovski i Mira Banjac

 

Televizija Prva na kojoj se emituje "Igra sudbine", izdala je saopštenje i navela da će gledaoci nove epizode moći da gledaju od 15. decembra. 

 

– Ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Glumci 'Igre sudbine' već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija s najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone, koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro  – navodi se u saopštenju.

 

Kako piše Kurir, do svađe između producenata Nikole Burovca i Danijela Đurića i Žarka Jokanovića je došlo zbog samog scenarija. Naime, njihova ideja je bila da se smanji borj likova i da priča više ide u pravcu trilera te da se u seriju ubaci više elemenata kriminala.

 

Glavni akteri ove priče, Milica Milša, Žarko Jokanović, Nikola Burovac i Danijel Đurić se za sada nisu oglašavali ovim povodom.