i ukusno i slatko

Sad je jasno kako ulazi u najuže haljine: Detalj iz ishrane Jelisavete Orašanin otkriva tajnu njene savršene figure

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić poznata kao dama sa dosta stila, ali osim dobrog ukusa za to su potrebni još neki preduslovi. Poput figure koja ulazi u sve i sve joj stoji!  

foto: Zorana Jevtić

Jelisaveta Orašanin Teodosić nedavno proslavila svoj 43. rođendan u jednom restoranu u Italiji, gde živi sa svojim suprugom i našim proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem.

 

Jelisaveta je oduvek bila poznata po svom prefinjenom modnom ukusu, pa se tako nakon obeležavanja njenog rođendana najviše pričalo o tome šta je obukla.

 

 

U pitanju je bila izazovna braon kombinacija sa izraženim dekolteom, u kome je lepa glumica oduvala svećicu sa svoje rođendanske tortice.

 

A da je dama od stila Jelisaveta nije dokazala samo u ovoj svečanoj prilici, nego to iznova i iznova pokazuje sa svakim novim javnim nastupom ili fotografijama na društvenim mrežama.

 

Nema problem sa bilo kojom bojom, tako da može savršeno da se "skocka" i u crnim, ali i totalno suprotnim - belim nijansama.

 

Jelisavetu nismo nikad uhvatili da priča nešto preterano o svojoj ishrani, niti je poznato da se pridržavala bilo kakvih dijeta.

 

Međutim, ona ima savršeno izvajano telo, pa čak i posle dva porođaja na njoj se ne može primetiti nijedna mana. Ali mi smo otkrili njenu tajnu.... Iako to možda zvuči malo nepristojno, zavirili smo u njen tanjir i videli šta naša lepa glumica ima u svojim obrocima. 

 

foto: Instagram

Zanosna Jelisaveta je na rođendanskoj proslavi u posluženju imala niz laganih i zdravih namirnica. Tu su bili orah, mandarina, ananas, banana, pomelo i još po neka egzotična voćka uz dosta leda.

 

 

foto: Instagram

Nešto kasnije je stigla i druga porcija. To je bila neka varijanta muslija, sa kupinama, malinama i borovnicom. 

 

NIje ni čudo što joj sve stoji, zar ne?