astro

Veliki horoskop za zimu 2022/23. godine: Lavovima nimalo NEĆE PRIJATI nove okolnosti, dok će Škorpije ČEZNUTI za nekim

Dolazi zima i period praznika, vreme kada mnogo maštamo i uživamo u romantičnim trenucima.

foto: Nataly Dauer/Shutterstock

Zima je nekima i omiljeno godišnje doba, a čak i oni koji je ne vole, moraju priznati da ponekad uživaju u njenim čarima. Idila oko praznika koji dolaze, okićene ulice i drugačija energija su ono što nas nosi zimi.

 

Horoskop za predstojeću zimu nam donosi dosta toga, biće pogodno vreme za otpočinjanje veza, proširenje porodice, ali i velike obrte u karijeri.

 

Ovan

 

Naporan rad i pošteno obavljanje zadataka doneće dobre rezultate. U vrtlogu poslova ne zaboravite da provedete vreme sa svojom porodicom i organizujte prijatna druženja sa rođacima. Obnovite izgubljene veze i poboljšajte narušene odnose,

 

Bik

 

Budite oprezni kada obavljate novčane transakcije. Odustanite od velikih kupovina i ulaganja kako biste izbegli materijalnu štetu. Zapamtite da nije najbolje vreme za preuzimanje rizika.

Blizanci

 

Ove zime možete se okušati u novom polju aktivnosti, ako vam se ukaže prilika. Nivo vaših prihoda će se povećati, a uspeh će se manifestovati na mnogo načina. Imate priliku da počnete da živite bolje.

 

Rak

 

Najnezaboravnije avanture u vašem životu obično se dešavaju zimi, a ovog puta vam se sprema i iznenađenje. Nova poznanstva će biti i prijatna i korisna. Trudite se da ne odbijate sastanke i planirajte putovanje.

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Alliance Images/Shutterstock

Lav

 

Vi ste letnji znak, pa vam ova zima neće toliko prijati. Moguće su neuzvraćene ljubavi, rastanci, svađe, pa budite spremni da donesete teške odluke. Nakon krize, otvoriće vam se mnogi putevi, pa će vam proleće doneti nove promene.

 

Devica

 

Ove zime će se sve pomeriti napred. Moguće je da ćete se preseliti u novi stan, seosku kuću ili ćete čak promeniti i zemlju. Ova promena vas baš i neće obradovati, ali ćete lako prevazići sve poteškoće.

Vaga

 

Očekuje vas susret sa značajnom osobom iz prošlosti. Iako će se neka stara osećanja rasplamsati, razmislite koliko je to dobro po vas. Radite više na očuvanju vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja.

 

Škorpija

 

Najviše će vam prijati da provodite vreme kod kuće u krugu porodice. Kada je reč o ljubavi, imaćete čežnju prema jednoj osobi. Komunicirajte otvoreno o svojim osećanjima, a srce će vam pokazati put do prave i iskrene ljubavi.

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock / oneinchpunch

Strelac

 

Ove zime će vas iznenaditi neočekivani i zanimljivi obrti sudbine. Možda će vam se u životu dogoditi nešto o čemu niste mogli ni da sanjate. Lični razvoj i samoobrazovanje će dovesti do pozitivnih promena.

 

Jarac

 

Možete se okušati u novom polju aktivnosti. Pokušajte da izađete iz zone komfora, odlučite se za nešto sasvim novo i nepoznato, a promene koje će se desiti su nabolje. Vreme je da se okonča sve što vas opterećuje, pa čak i toksična veza.

Vodolija

 

Ove zime se mogu pojaviti konflikti sa bliskim ljudima, pokušajte da ih izbegnete. Istovremeno ćete imati problem sa finansijama. Pokušajte da uspostavite unutrašnji mir, to će vam doneti blagodati koje zaslužujete.

 

Ribe

 

Uoči Nove godine ovaj horoskopski znak očekuju promene u životu. Što se tiče posla i ljubavi, situacija je stabilna, međutim, proganjaće vas želja za promenama. Eksperimentisaćete i sa izgledm i napravite promene koje vas čine srećnim.