zvezde donose ispunjenje želja

Veliki nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra: Rakovi će napredovati na poslu, Škorpije očekuju velike promene

0

Nekima se spremaju sjajna iznenađenja, a drugi će muku mučiti s ljubavnim problemima. Proverite šta su zvezde spremile vašem horoskopskom znaku u nedelji koja je pred nama .

 

foto: Ivanko80/Shutterstock
foto: Ivanko80/Shutterstock

OVAN

 

Količina posla će se povećati, ali radite samo ono što možete. U suprotnom, možete ugroziti odnose sa voljenima i potkopati svoje zdravlje. Nađite vremena za opuštanje, idite u posetu ili idite u bioskop. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje drugima, to može dovesti do konfliktne situacije. Vikendom će voljenima biti potrebna vaša podrška i pažnja, piše Sensa

 

BIK

 

Nivo vašeg učinka je toliko visok da drugi ne mogu da vas prate. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Može doći do nekih problema zbog nedostatka informacija. Nemojte se svađati sa autoritetima, moguće su negativne posledice. Za vikend možete postići ispunjenje svoje želje.

 

 

BLIZANCI

 

Imaćete maksimalnu slobodu delovanja, ali njome se mora upravljati mudro. Iskoristite to na najbolji način. Pokušajte prvo da razmislite, pa onda govorite. Međutim, morate biti iskreni prema sebi i drugima. Vikend može biti odlično vreme za upoznavanje novih ljudi.

 

RAK

 

Moguć je neočekivani zaokret na bolje u odnosima sa drugima. Ako ste sa nekim posvađani, biće prilike da se pomirite. Možete postići značajan uspeh u svom poslu, popeti se na lestvici karijere. Novac će stizati redovno, ali će i troškovi biti veoma značajni, tako da pažljivo trošite finansije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker