vole svoj mir

21 godina razlike ne predstavlja problem: Ova mlada glumica je supruga balkanskog Blejka Karingtona

Glumac Branimir Popović od početka karijere važi za miljenika ženskog dela publike, a malo je poznato da je on u braku s koleginicom

foto: Dragana Udovičić

Još otkako smo ga davne 1998. godine gledali u ulozi Abaza u filmu "Stršljen", glumac Branimir Popović ima srca dama u našem regionu, a on je i desetinama kasnijih rola pokazao kako svoj glumački dar tako i zbog čega da žene jednostavno obožavaju.


Na njihovu žalost, on je odavno zauzet, a malo je poznato da on ljubi prelepu glumicu.

 

Branimir je, naime, u braku s koleginicom Sanjom Jovićević Popović,koju domaća publika pamti po ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora".

 


Par se, inače, upoznao na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Sanja studirala, a Branimir je bio profesor. Razlika u godinama između njih iznosi 21, ali to im ne predstavlja problem, već uživaju u ljubavi, pa su se venčali i dobili ćerku Sofiju, koja danas ima devet godina.


Pre nego što su se upoznali, Sanja je bila u vezi s jednim pozntim fudbalerom, a Branimir u braku s crnogorskom slikarkom. Kao par su se prvi put javno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom, na premijeri glumčevog filma "As pik".

 

FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dragana Udovičić


Nijedno od njih dvoje ne priča o privatnom životu, a Popović je jednom prilikom istakao:


Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Sklopili smo dogovor da istupi koje imamo u javnosti ne tretiraju naš lični život.

 

 

Budući da se ne pojavljuju često zajedno, privukli su mnogo pažnje kada su primećeni na beogradskoj premijeri filma "Toma".

 

foto: ATA Images