Garantuje šik izgled

Može da sakrije i do 10 kg viška: Čarobna haljina švedske princeze Sofije je model koji laska baš svakoj figuri

Možete li da zamislite kako izgleda haljina za žene od 19 do 99 godina, od 50 do 105 kilograma? Elegantna, jednostavna i romantična, ova kreacija koju je ponela Sofija od Švedske je modno savršenstvo!

foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Sofija od Švedske, supruga princa Karla Filipa, ne pojavljuje se često u javnosti, ali svaki put kad poseti neki događaj – njene fotografije preplave modne portale!


Najlepša članica švedske kraljevske porodice poznata je po svedenom i praktičnom odevnom stilu i tome što obično ne nosi odeću najluskuznijih svetskih brendova.

 

Ovog puta princeza Sofija je, na ceremoniji dodele diploma na Univerzitetu Sophiahemmet, nosila maslinastu haljinu norveškog brenda TiMo.

 

 

U pitanju je plisirani model midi dužine čija cena iznosi nešto manje od 400 evra, savršen za hladnije mesece i prilike koje zahtevaju eleganciju.


Švedska princeza ponela je haljinu dugih rukava, s puf-efektom na nadlakticama, koja ima zatvoren okovratnik i ističe struk visoko podignutim širokim pojasom, stvarajući privid uže figure.

 

 

Odatle haljina počinje da se širi i pada u efektan plisse, a izgleda još svečanije zahhvaljujući providnoj tkanini koja pada preko podsuknje.

Supruga princa Karla Filipa ponela je uz to salonke sa zmijskim printom, lakovani model brenda Stinaa.J, a ispod duge kose isfenirane u lokne nazirale su se romantične viseće minđuše.