ne zna se koja je lepša

Stigao u društvu – i ŽENE i DEVOJKE! Karim Benzema nakon skandala s maloletnom prostitutkom ponovo iznenadio

Najvažnijem trenutku njegove karijere prisustvovale su dve najbitnije žene u njegovom životu u u ovom momentu

foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Karim Benzema, fudbaler Real Madrida i francuske reprezentacije, osvojio je pre nekoliko večeri Zlatnu loptu, a pored toga što mu je konačno odato priznanje za spektakularnu karijeru, on je privukao pažnju još nečim – na ceremoniju je doveo i suprugu i devojku!


Francuski fudbaler bio je zvezda večeri u Parizu, a u danima koji su usledili priča se o tome što su crvenim tepihom prošetale i njegova supruga Kora Gotje i devojka Džordan Ozuna.

 

Karim Benzema je u odličnim odnosima s Korom, s kojom ne živi već neko vreme, a ona je na svečanu dodelu Zlatne lopte stigla kao pratnja njihovom sinu Ibrahimu, dok je njihova ćerkica Meilja ostala kod kuće.

 

FOTO: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia
FOTO: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/Mohammed Badra
FOTO: EPA-EFE/Mohammed Badra
FOTO: EPA-EFE/Mohammed Badra
FOTO: EPA-EFE/Mohammed Badra

 

Džordan Ozuna je, s druge strane, bila uz fudbalera, a par je navodno u vezi tek nekoliko meseci.

 

Kora Gotje je atraktivna Francuskinja s kojom je benzema uplovio u brak 2017. godine, a "da" su rekli na intimnoj ceremoniji, budući da su želeli da sačuvaju svoju privatnost od medija. U pitanju je manekenka koja već neko vreme živi na relaciji Madrid-London i često putuje zbog posla.


Sportista alžirskog porekla nikad nije pričao o svom braku.

 


Ne sviđa mi se pažnja medija, da budem na televiziji, meni je to glupo. Imam svoj život, porodicu i prijatelje. Tako je i njima lakše. Zamislite da imate četiri godine i živite pred kamerama. To može da vas izludi – rekao je Benzema jednom prilikom.


Budući da toliko drže do privatnosti, ne zna se mnogo ni o tome kada su se i zašto Karim i Kora rastali, pa ni francuska lepotica nikad nije komentarisala njihov raskid i njegovu novu ljubavnu vezu.


Ovog leta otkriveno je da je Benzema u vezi sa Džordan Ozunom, koja je nekada radila kao konobarica u restoranu Hooters u Las Vegasu, koji je poznat po tome što zapošljava samo atraktivne devojke.

 

foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Ona je u prošlosti povezivana s mnogim poznatim muškarcima, a šuškalo se da je na nju "bacio oko" pevač Džastin Biber, dok se zna da je bila u vezi s reperom Tigom. Džordan je u to vreme bila u braku s Danijelom Ozunom, o kom nije pričala za medije. Svojevremeno se našla u centru skandala, kada je na internetu osvanuo njen intimni snimak.

 


Ni Benzema nije vodio miran život bez skandala, budući da se pre nekoliko godina našao pred sudom zbog odnosa sa maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar, koja je provela noć s njim za 700 evra. Iako mu je pretila trogodišnja kazna zatvora, sud je optužbe odbacio, a zbog ovog skandala je godinama bio izbačen iz reprezentacije Francuske.