ASTRO

Dnevni horoskop za 13. oktobar: Strelčeve očekuje veliki preokret, a Vodolije dan pun uspeha

Nekoga očekuje jako važan sudbinski susret...

foto: Shutterstock / Rido

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Ovaj dan donosi vam uspeh kroz vašu inovativnost. Današnji aspekt unosi novi element u vaše poslovanje. Očekuje vas poznanstvo sa veoma ekscentričnom osobom. Strasna ljubavna avantura. Nemojte se zanositi previše, moguće je razočarenje. Budite racionalniji. Glavobolja.

 

BIK

 

Atmosfera neizvesnosti okružuje vaš poslovni plan u ovom periodu. Uprkos tome, očekuje vas poslovni uspeh. Načinite prvi korak u zbližavanju s osobom prema kojoj osećate mnogo više od prijateljskih osećanja. Hormonski disbalans, proverite štitnu žlezdu.

BLIZANCI

 

Pred vama je novo poglavlje u karijeri. Početak rada na novom projektu ili početak nove poslovne saradnje. Očekuje vas izuzetno konstruktivan razgovor s partnerom. Uspeh u ostvarenju zajedničkog plana ili rešenje bitnog problema. Prehlada, praćena kijavicom.

 

RAK

 

Sada je odličan trenutak da svoje najoriginalnije poslovne ideje sprovedete u delo. Uspeh kroz inovativnost. Slobodne Rakove očekuje nova veza sa osobom s kojom se poznaju duže vreme. Početak ozbiljne veze. Pojačana nervoza, reagujete na svaku sitnicu, negativno.

Nastavak na sledećoj strani...

LAV

 

Lavove koje se bave kreativnim zanimanjem, umetnošću, modom ili dizajnom očekuje napredak u karijeri. Unapređenje finansija. Lavovima koji su u vezi predstoji zajedničko putovanje na kojem ih očekuje mnogo uzbuđenja. Smanite broj cigareta.

 

DEVICA

 

Finansijski uspešan period ako se bavite uslužnim delatnostima, ali će neočekivani splet okolnosti zahtevati improvizovana rešenja. Device koje su u vezi očekuje konstruktivan razgovor s partnerom. Poboljšanje kvaliteta veze. Sjajno se osećate, a to primećuju i drugi.

VAGA

 

Ovaj dan može da vam donese nešto novo. Početak nove poslovne saradnje i nagli zaokret u karijeri. Prelazak na novo radno mesto. Slobodne Vage danas mogu imati sudbinski susret. Moguća je ljubav na prvi pogled. Zanemarili ste aktivnost bilo koje vrste, postali ste lenji.

 

ŠKORPIJA

 

Uspešan poslovni period za Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem poput dizajna i mode. Finansijski dobitak. Škorpije koje su u vezi očekuje lep i veoma romantičan period u atmosferi brojnih izlazaka. Razmislite da li česti noćni izlasci mogu uticati na vaše zdravlje.

Nastavak na sledećoj strani...

STRELAC

 

Očekuje vas veliki preokret u karijeri, posebno ako se bavite kreativnim zanimanjem ili radite u prosveti. Finansijski dobitak. Strelčevi koji su u vezi uspešno će sprovesti u delo jedan zajednički poduhvat sa partnerom. Obratite pažnju na ishranu, imate neujednačene obroke.

 

JARAC

 

Iskoristite naklonost planeta da završite rad na važnom poslovnom projektu. Ubrzo će uslediti pohvale, ali i finansijska nagrada. Slobodni Jarčevi danas mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na kraćem putovanju. Iskoristite svaki slobodan trenutak za boravak u prirodi.

VODOLIJA

 

Poseban uspeh očekuje one Vodolije koje radi u okviru informacionih tehnologija, komunikacija i saobraćaja. Pruža vam se prilika da upoznate osobu koja će odgovarati vašim kriterijumima. Početak ozbiljne veze. Variranje pritiska, loše deluje na organizam.

 

RIBE

 

Očekuju vas naporni pregovarači na izuzetno značajnom poslovnom sastanku. Uprkos tome, postići ćete dogovor. Slobodne Ribe mogu da upoznaju potencijalnog partnera na nekom kraćem putovanju ili preko prijatelja. Glavobolja, koja može biti tako jaka da prelazi u mučninu.