vredi li toliko?

15.434 dinara za OVO?! NIKAD nećete pogoditi šta Kim Kardašijan sad želi da vam proda

Nakon linije donjeg veša i kozmetike, Kim Kardašijan započela je novi biznis, a jedan proizvod se posebno izdvojio

foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI


Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan ne gubi vreme! Pored toga što svakodnevno imamo nove vesti o njenom privatnom životu, njen profesionalni je verovatno još dinamičniji.


Nakon što je nedavno održala reviju i žurku u saradnji s kućom Dolce & Gabbana tokom Nedelje mode u Milanu, stižu nam vesti da je Kim, žena koja stoji odeće za oblikovanje tela, donjeg veša, šminke, proizvoda za negu kože i igrica za mobilni telefon, sada zakoračila u svet uređenja doma. Da, da, brend Skkn by Kim sada se bavi i dekorom!


U skladu s njenim ličnim ukusom kada je enterijer u pitanju, proizvodi koje potpisuje Kim Kardašijan su minimalističkog stila, ali tu nije kraj – napravljeni su od čistog betona. Kolekcija trenutno sadrži pet artikala, od kojih je najskuplja betonska kanta za smeće čija cena iznosi 129 dolara, odnosno oko 15.434 dinara.

 

 

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ova kanta za smeće definitivno ne vredi toliko, a mnogi smatraju da je ova cena još jedan dokaz da bi Kim mogla da proda bilo šta ako za to zakači svoje ime...