izazov je raditi sa njim

"Od njega sam nedelju dana bila pod tremom": Anđelka Prpić otkrila od kog glumca je imala neobjašnjiv strah i zbog čega

Iako je na sceni godinama Anđelka Prpić i dalje ima tremu od pojedinih kolega 

foto: Instagram

Na promociji treće sezone serije "Radio Mileva" čuvena glumica Anđelka Prpić otvorila je dušu i otkrila da li ima tremu pred snimanje, ali i od kojih kolega još uvek ima strah i trenu.

 

Prelepa Anđa bila je vidno dobro raspoložena, ali i uzbuđena, jer je ova serija jedno od onih ostvarenja na koja je zaista ponosna.

 

 

U seriji tumači lik Jece, frizerke koja svakog dana mnogo radi kako bi obezbedila egzistenciju, a ruku pod ruku stala je sa velikim glumačkim imenima kao što su Olga Odanović, Nikola Kojo, Marija Vicković, Anja Mandić, Svetozar Cvetković i mnogi drugi.

 

Ova velika i zahtevna uloga joj, kako kaže, nije teško pala, a presrećna je što je i kod publike izazvala najbolje moguće reakcije.

 

foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovom prilikom Anđelka je otkrila i da bez obzira na to što je godinama na sceni i dalje od pojedinih kolega ima tremu:

 

- Kada se Nenad Jezdić pojavio prvi put ja sam nedelju dana bila pod tremom. Kako ću proći, da li će biti zadovoljan i tome slično. Naravno to je pozitivna trema, trema od odgovornosti, uzbuđenja - rekla je Anđelka. 

 

Ona se osvrnula i na planove koje ima za budućnosti i na uloge koje bi eventualno želela da odigra u narednom periodu:

 

foto: ATA Images

 

- Skoro sam sa sinom pričala nešto na tu temu, i izašla sam, obukla sam se sve u crno, onako privatno, a on mi je rekao: "Au pa mogla bi ti da igraš neku policajku, detektivku" - rekla je kroz smeh Anđelka.

 

- Pa eto možda nešto tako, izazovi su nešto što me motiviše pokreće, ja volim zadatke bez obzira na sigurnost, nesigurnost, ne libim se da se upustim i u nešto što nije u mom fazonu - kaže ona.

 

Na pitanje o karijeri njenog sina samo kratko odgovorila:

 

- Da, karijera četvrtog razreda osnovne škole, to je za sada to, kada bude došlo vreme pričaćemo o tome - završila je svoje izlaganje lepa Anđelka.