ASTRO

Dnevni horoskop za 28. septembar: Bik će uploviti u burnu ljubavnu avanturu, dok će Lav morati ozbiljno da se pripazi

Neko će posebno morati da obrati pažnju na međuljudske odnose i zdravlje...

foto: Dean Drobot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan


Neko od vaših kolega gradi rivalski odnos s vama i spreman je da podrije vašu reputaciju. Čuvajte se spletaka. Između vas i partnera može da se javi sumnja u iskrenost osećanja. Otvoreno razgovarajte o tome. Variranje pritiska.


Bik


Poslovno putovanje može da vam donese nepredviđen razvoj okolnosti. Očekuju vas teški poslovni pregovori. Poznanstvo sa jednom Vagom ili Škorpijom može vrlo lako da se pretvori u burnu i strastvenu ljubavnu avanturu. Prehlada.

Blizanci


Reorganizacija firme u kojoj radite može doneti nove elemente u opis vaših dužnosti. Povećan obim posla. Partner može da vam uputi kritiku na račun nečega što ste nedavno prećutali. Očekuje vas period krize poverenja. Čuvajte se opokotina.


Rak


Nepredviđen splet okolnosti kroz jednog nepouzdanog saradnika, čiji vas previd može dosta oštetiti. Vaš odnos s partnerom može da prođe kroz fazu nesuglasica i zahlađenja. Neophodna su dodatna prilagođavanja. Sklonost povredama.

Nastavak na sledećoj strani...

Lav


Uspeh očekuje one Lavove koji sarađuju sa inostranstvom ili planiraju da putuju u drugu zemlju da rade. Sudbinski susret i veoma važne odluke obeležavaju atmosferu ovog perioda. Moguća je formalizacija veze. Sklonost povredama.


Devica


Pohvale i priznanja od strane nadređenih i kolega obeležiće ovaj dan. Očekuje vas važan poslovni sastanak. Slobodne Device očekuje sudbinski susret sa osobom u znaku Škorpije ili Bika. Pred vama je romantičan sastanak. Nervoza.

Vaga


Danas se potrudite da budete fokusirani samo na posao, jer postoji mogućnost nekog krupnog previda. Vage koje su u braku očekuje period krize poverenja. Negativni komentari vašeg partnera mogu vas izbaciti iz takta. Problemi sa desnima.


Škorpija


Ukoliko budete povukli pravi poslovni potez, uz ovakvu podršku planeta, možete ostvariti ogroman finansijski uspeh. Akcenat dana je na zbližavanju sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Burna ljubavna avantura. Unosite više voća i povrća.

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac


Uspeh očekuje Strelčeve koji se bave uslužnim delatnostima, modom, dizajnom. Očekuju vas priznanja i popularnost. Izlazak u društvo donosi vam priliku da upoznate osobu koja će vas potpuno opčiniti. Ljubav na prvi pogled. Pozitivni ste i empatični.


Jarac


Pred vama je početak nove poslovne saradnje s nekim prijateljima. Planete vam pružaju podršku za početak privatnog biznisa. Vaš odnos s partnerom dobija na kvalitetu i vi ozbiljno razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Odlično se osećate.

Vodolija


Važan poslovni sastanak koji ćete zadržati pod velom tajnosti. Pripremate se da pobedite konkurenciju. Susret sa osobom na jednoj zabavi ne daje vam mira. Razmišljate kako da joj priđete, a sada je pravi čas za to. Nesanica.


Ribe


Pruža vam se prilika da ostvarite veoma unosnu poslovnu saradnju sa inostranstvom. Finansijski uspeh. Slobodne Ribe očekuje ljubav na prvi pogled na nekom putovanju. Ta osoba može biti neko ko živi daleko od vas. Nesanica.