(anketa)

Na drugima KIČ, na njoj – nenadmašna elegancija: Salma Hajek protresla crveni tepih haljinom koju SAMO ONA može da nosi

Dok drugi razmišljaju kako je "manje zapravo više", Salma se ne suzdržava previše kada želi da se dotera

foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Meksička glumica Salma Hajek žena je koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako kada je reč o talentu, tako i kada govorimo o izgledu.


Njena lepota odavno je dobro poznata i mami uzdahe, ali sa stilom nije uvek tako – Salma neretko koketira s načinom odevanja koji se može okarakterisati kao kič, ali u njenom slučaju modna kritika je uvek blagonaklona jer, jednostavno, ona sve ume da nosi!

 

Upravo je takva toaleta koju je Salma odabrala za gala večeru "Caring for Women", koja je u Njujorku održana u organizaciji Udruženja "Caring" u četvrtak uveče. Ovaj događaj okupio je mnogo poznatih, među kojima i manekenke Karli Klos i Žizel Bundšen i glumicu Džodi-Tarner Smit, ali Salma je, kao i svugde gde se pojavi, bila zvezda večeri!


Proslavljena glumica odabrala je za ovu priliku haljinu koju potpisuje modna kuća Gucci, a reč je o crnoj kreaciji s korsetom i poluprovidnim donjim delom od tila.

 

FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia
FOTO: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia
FOTO: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

 

Toaleta je maksi-kroja i ukrašena šljokicama, a preko ramena se pruža raskošna crna boa, od istog materijala od kog je napravljena mala crna tašna koju je Salma ponela. Sve je zaokružila luksuznom ogrlicom neobičnog dizajna i dijamantskim prstenjem, dok je kosu podigla u visoku punđu.


Da bilo koga drugog vidimo u ovom spoju, verovatno bismo pomilili da je u pitanju kič kombinacija, ali kada je reč o Salmi, ne deluje tako...