trend godine

Nije skup, ide uz sve, a influenserke ih nose u svim bojama! Ovaj komad je najjednostavniji način da izgledate otmeno

Može da se nosi na golo telo, može s najobičnijom belom majicom, ali i sa efektnom bluzom. I uvek izgleda sjajno!

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Među retro trendovima koji su nam se u 2022. godini vratili na velika vrata našao se i jedan kome će se mnogi radovati – prsluk!


U prelazno doba godine, jednostavni sportski prsluci su apsolutni must have, ali čak i pre nego što temperature padnu možete iskoristiti prsluk kao modnu inspiraciju, i to na način koji ga sigurno nikad ranije niste nosili.

 

Naime, ove godine je jedan od popularnijih modnih trendova na Instagramu poslovni prsluk, koji izgleda kao da je pozajmljen iz klasičnog ženskog odela. Trik je, međutim, u tome što se nosi na golo telo i čini formalan stil zabavnijim!

 

 

Time se postiže tzv. letnje odelo, što je sjajno rešenje kada želite da izbegnete nošenje sakoa na visokim temperaturama, a prsluk je sjajan način da nosite teksas sa teksasom.

 

foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ove godine su oni posebno bili primetni na Nedelji mode u Kopenhagenu kao street style komad koji se ne sme zaobići, a na trendeseterkama smo videli različite varijante: od kratkih i svedenih komada, do raskošnih dugih modela manje strogog kroja.

 

 

Ipak, ukoliko preferirate da ga ne nosite na golo telo, imajte na umu da ovaj formalni prsluk izgleda sjajno i u kombinaciji s običnom belom majicom, svim vrstama košulja i bluzica, a moći ćete da ga nosite cele godine.