astrolozi kažu

Ovo su najopasniji datumi u avgustu: Na jedan ni slučajno NE RIZIKUJTE, a očekujte i sebičluk, nervozu, obrte

Avgust neće biti toliko ispunjen važnim astrološkim događajima koliko je bio slučaj u julu, ali bi, po svemu sudeći, mogao da bude manje pogodan za važne odluke

foto: Samsonova Karina/Shutterstock

U toku avgusta 2022. godine nastupiće nekoliko izuzetno uticajnih i snažnih tranzita planeta, a nastupa i pun Mesec u Vodoliji. Šta nam sve to donosi, objašnjavaju astrolozi.

 

  • 1. avgust

Konjunkcija Marsa i Urana


Očekuje se da će ovaj dan doneti mnogo neprijatnosti jer bi na površinu moglo da ispliva ono najgore — u ljudima, u njihovim međusobnim odnosima.

 

Pre svega zahvaljujući Uranu, očekuju se obrti i značajne promene, a ratoborni Mars mogao bi sve da učini nepovoljnim. Moguće se burne reakcije, pa valjda dobro promisliti o svemu prvog dana avgusta i dvaput meriti.

 

  • 11. avgust

Venera u Lavu


Svi pripadnici horoskopskih znakova osetiće negativan uticaj ove tranzicije, a najteže će biti na sam dan tranzita. Očekujte da čak i oni najvelikodušniji pokažu sebičluk, da osetite aroganciju gde je obično nikad nema. Sve negativno biće još negativnije!

 

foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Nije pogodan trenutak za sklapanje novih poznanstava, a i 11. avgust je dan kada treba malo više razmisliti o tome šta pričamo jer možemo da nehotično da povredimo nekoga.

 

  • 12. avgust

Super-Mesec u Vodoliji


Pun mesec će u avgustu biti u znaku Vodolije, što nije toliko loš položaj, ali bi svakako trebalo odložiti bitne stvari za kasnije jer bi ovakav Mesec mogao loše da utiče na većinu znakova Zodijaka.

 

foto: zef art/Shuterstock

Ni slučajno ne pravite veće rizike na dan početka punog Meseca.

 

  • 20. avgust

Mars u Blizancima


Još jedan vrlo negativan dan, koji će se posebno odraziti na sve što zahteva koncentraciju i mir. Mars će nam omogućiti da budemo opušteni i spokojni, a ovo je vrlo loš period za intelektualni rad.