uspešan i moćan

23 godine ogromne ljubavi na daljinu: Čime se bavi Grk koji je ukrao srce Suzane Mančić?

Poznato je da je Simeon Ocomokos, suprug Suzane Mančić, veoma imućan čovek, ali ona ne hvališe time

Suzana Mančić sa suprugom Simeonom Ocomokosomfoto: Dragana Udovičić

Od početka dvehiljaditih, voditeljka i nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić više puta je pričala o svojoj skladnoj ljubavi sa Simeonom Ocomokosom, Grkom kog od milošte zove — Simica.


Par vezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom.


Suzana i njen Simica rekli su "da" u Grčkoj, a ona je svojevremeno pričala o tome što i dalje živi na relaciji Beograd-Atina.

 

Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.


Prošle godine, mediji su javili da je ovaj bračni par pazario kuću na Tari, u kojoj će potražiti mir i spokoj dok uživaju u Srbiji.

 

Suzana Mančić jedna je od najlepših žena na našim prostorima već decenijamafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini – objasnila je voditeljka. – Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla.


Mediji o Simeonu Ocomokosu obično pišu kao o vrlo imućnom čoveku, čime se Suzana nikada nije preterano hvalila. Kako se još ranije pisalo, on je ugledni grčki bankar i godinama je vrlo uspešan u ovoj delatnosti, a zanimljivo je da je 2017. godine on proglašen počasnim konzulom Srbije u Grčkoj!

 


Njegovo sedište bilo je u Volosu, a nakon najave tadašnjeg ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da će Ocomokos dobiti ovo mesto, to je potvrdio i srpski ambasador Dušan Spasojević u ovoj zemlji na svečanosti u Atini.


Ocomokos se tada zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću i šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću na izuzetnoj časti i poverenju koje mu je ukazano.


Za mene je velika čast da predstavljam Srbiju u Grčkoj. Bio sam u Beogradu 2000. godine i od tada smo učinili dosta na polju ekonomske saradnje Srbije i Grčke. U Istoriji Srbija i Grčka nikada nisu bile okrenute jedna protiv druge već smo se borili za zajedničke ideale –kazao je tada Ocomokos.


Simeon Ocomokos je, inače, bio jedan od najvećih pojedinačnih donatora Srbiji u vreme majskih poplava 2014.