(FOTO)

Ovu haljinu je pre 20 godina OTELA od Kortni Koks i TEK SAD obukla: Dženifer Aniston pozirala u BEZVREMENOM modelu

Prijatelji su kultna serija čije junake i danas volimo, a među njima je Rejčel, koju je oživela popularna Dženifer Aniston.

foto: EPA / PAUL BUCK

Dženifer Aniston je godinama odana najpoznatijem američkom fizeru Krisu Mekmilianu, a upravo on je zaslužan i za njenu prepoznatjivu rejčelku, frizuru koju je imala u seriji Prijatelji.

 

Ovog puta, slavna Dženifer je dodala nove pramenove i skratila kosu, ali to nije ono što je zapalo za oko i oduševilo sve fanove kultne serije i ove glumice.

 

S obzirom na to da je Džen poznata kao dama istančanog ukusa koja se vodi minimalizom i efektnim detaljima, ne čudi što je baš ovako nešto odabrala kao svoju idealnu kombinaciju.

 

Naime, ona je pozirala u haljini staroj 20 godina. Radi se o cvetnoj haljini sa čipkastim detaljima koju je Kortni Koks nosila u osmoj sezoni serije kao Monika Geler.

Sama Dženifer je jednom prilikom rekla kako je pomenutu haljinu bukvalno preotela od Kortni nakon seta serije, ali ju je tek sad premijerno obukla.

Moramo priznati da bez obzira na godine i haljina i Dženifer izgledaju fantastično, a složićete se da ovakva kreacija može da se nosi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti.