da li vam se dopada?

Sofisticirano, seksepilno i pristojno: 3 crne kombinacije Dajane Paunović koje vam trebaju u ORMARU

Ona je jedna od onih žena sa javne scene koje su uvek besprekorno obučene. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dajana Paunović važi za jednu od vrlo uspešnih žena sa javne scene. Ona se pored muzike u poslednje vreme okrenula i političkoj karijeri. Ona je sigurno drugim ženam motivacija kako u poslovnom smislu, tako i u modnom. 

 

 

Dajana važi za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti. Često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu koje su inspiracija mnogim devojkama. 

Njene kombinacije su uvek svedene, glamurozne i pristoje. Iako se desi da ona obuče kraću haljinicu to sve na njon izgleda damski. 

 

Izdvajamo 3 njene kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za neke događaje koje imate u narednom periodu: 

 

Kratka crna rolka-haljina otvorenih leđa sa dugi rukavima je odličan komad ukoliko želita da istaknete vaše vitke noge, kao i seksepil, ali da u isto vreme ostanete pristojno odevene. Uz sve to možete dodati i crne sandale kao i manju crnu torbicu sa zlatnim detaljima koji će se savršeno uklopiti uz vaš kompletan autfit. 

Duga crna maksi haljina sa kratkim rukavima je odličan izbor ukoliko posećujete neku ustanovu, jer ćete pored svedenog i pristojnog izgleda izgledati kulturno. Ako kao Dajana dodate crne cipele, vaš stajling će biti potpun i prikladan za svaku priliku. 

 

Ona se odlučila da ovaj crni autfit sačini od tamnih dubokih pantalona koje zbog ovakvog kroja odlično ističu struk svakoj ženi. Ono šta još krasi ovaj model pantalona jeste i to da se nogavice šire i tako daju tu glamuroznu dimenziju ovom autfitu.

 

Ovakav model dosta vizuelno izdužuje noge i savršen je izbor za one žene koje žele da postignu ovo.

 

Uz pantalone odlučila je da iskombinuje i usku bluzu sa dugim rukavima, takođe u crnoj nijansi, te je i ona doprinela dosta tome da se voditeljka istakve svoju savršenu liniju.

 

Na ramena je nagrnula i crni sako sa naglašenim naramenicama i tako je ovaj komad doneo jednu posebnu notu kompletnom stajlingu.

 

Dajana je odlučila da doda i prirodnu šminku i da malo pokupi svoju svetlu kosu i tako zaokruži celu kombinaciju.