LJUBAV NA PRVOM MESTU

Odrasla je okružena glumcima, poznata glumica joj je kao sestra: Anja Mandić potiče iz ČUVENE umetničke porodice

Glumica Anja Mandić svoj život ne eksponira medijima i trudi se da akcenat uvek bude na njenoj karijeri.

foto: Instagram Printscreen

Anja Mandić je srpska glumica koja osvaja svojom toplom pojavom kada se pojavi na malim ekranima.

 

Ona je bila u braku sa proslavljenim glumcem Miloradom Mandićem Mandom, sve do njegove iznenandne smrti od koje se jako dugo i teško oporavljala.

 

Međutim, porodica Anje Mandić je uvek zanimljiva za medije zbog detalja koji su nesvakidašnji, ali i njene povezanosti sa drugim javnim ličnostima Srbije.

 

Anastasija, kako joj je pravo ima, potiče iz glumačke porodice. Njena baba je bila glumica, a deda Aleksandar Ognjanović, pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta. Anjina majka, Ognjanka Ognjanović je takođe glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač.

 

Anjini roditelji su se razveli, pa se njena majka kasnije udala za glumca Miloša Žutića. Tako su Anja i Katarina Žutić odrastale zajedno kao sestre, o čemu su rado i govorile.

- Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata - rekla je glumica svojevremeno.

 

Anjin otac se potom oženio majkom Milana Kalinića, oni su ostali u braku osam godina, a poznato je koliko i danas Anja i Milan neguju bratsko-sestrinski odnos.

 

Glumica je nedavno objavila fotografiju svoje majke povodom njenog 73. rođendana, a zaključak je da njih dve neverovatno liče.

Podsetimo, Anastasija Mandić iz braka sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem ima sina Andriju.