ONI TRAJU VEĆ GODINAMA

Zbog ovoga bi MNOGI MUŠKARCI bili ljubomorni: Milan Kalinić O DETALJIMA svog braka i odnosu sa Sandrom

0

Milan Kalinić uživa u skladnom braku sa suprugom Sandrom već više od decenije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Milan Kalinić je naš poznati voditelj, najviše je privukao pažnju svojim smislom za humor, a nije tajna ni da ima srećnu porodicu.

 

Poznati glumac i voditelj ističe kako mu ne smeta što njegovu ženu gledaju i drugi muškarci jer on to shvata kao kompliment.

 

- Naravno, smetalo bi mi kada bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - rekao je Milan.

Milan i Sandra Kalinić imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka, a voditelj često kaže da on i supruga i zajedno komentarišu kada neko lepo izgleda i da to nije ništa čudno, čak bi postojao razlog za sumnju kada bi ignorisali nešto što je evidentno.

 

 

makonda-tracker