ASTRO

Dnevni horoskop za 26. mart: Ovnove očekuje UZBUDLJIVO putovanje, a Blizance VELIKI priliv novca

Saznajte šta vam donose zvezde ovog prolećnog dana

foto: Alex Ost/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan


Prisutni aspekti donose sa sobom povećanu tenziju sa kolegama na poslu. To se može odraziti i na vaš razgovor sa nadređenima. Uzbudljivo putovanje sa partnerkom doprineće vašem daljem zbližavanju.
Problemi sa bubrezima.

 

Bik


Danas su moguća razna iznenađenja na poslu. Moguć je zastoj u isplatama novca, pa će biti neophodan rezervni plan. Mesec danas boravi u vašem znaku i donosi vam pojačana osećanja. Ispoljite veće razumevanje u odnosu sa partnerkom. Lakša upala pluća.

 

Blizanci


Neočekivani priliv finansija doneće vam danas posebno zadovoljstvo. Dobici kroz igre na sreću.
Atmosfera tajne ljubavi donosi vam dugo željeno uzbuđenje i čar novog ljubavnog iskustva.
Raspoloženi ste i vaša pozitivna energija se odražava i na druge.
 

Rak


Iznenadno poslovno putovanje, kao i iznenadne promene u timu saradnika predstavljaće dominantnu temu ovog dana. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla.
Odlično se osećate.
 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Lav


Poseban uspeh očekuje one Lavove koji sarađuju sa sa stranim kompanijama. Početak rada na novom poslovnom projektu. Negativni aspekti donose vam napetost koja može rezultirati nesuglasicama sa partnerom. Učestala glavobolja.


Devica


Ovaj dan protiče u znaku neočekivanog kraćeg putovanja. Iznenadni finansijski dobitak. Slobodne Device će upoznati izuzetno zanimljivu osobu na nekom dalekom putovanju. Pad imuniteta.
 

 

Vaga


Ukoliko vam je potreban fond za poslovanje ili neka pozajmica, ovaj dan je veoma povoljan. Očekuje vas povišica plate. Pred vama je uzbudljiva ljubavna avantura zasnovana u potpunosti na fizičkoj privlačnosti. Nervoza.
 

Škorpija


Glavni izazov ovog dana sastoji se u pomalo problematičnoj komunikaciji sa poslovnim saradnicima i sa nadređenima. Bićete u situaciji da prevaziđete prepreke. Škorpije koje su u braku mogu danas rešiti veoma važan egzistencijalni problem zajedno sa partnerom. Stres.
 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Strelac

 


Danas ćete imati uspešne poslovne pregovore, mada možete naići na veoma teške pregovarače. Finansijski dobitak. Ljubavna avantura na dalekim putovanjima. Očekuje vas veza sa strancem ili osobom koja živi daleko od vas. Prenapeti ste.

 

Jarac


Ovaj dan doneće vam završetak rada na jednom dugoročnom projektu. Postići ćete odlične rezultate. Iznenadno putovanje može vam doneti poznanstvo sa veoma zanimljivim osobama. Očekuje vas avantura sa osobom koja je pomalo neobična. Spazam mišića.

 

Vodolija


Pozitivni palnetarni aspekti doprinose tome da završite sve one poslove koje ste ranije započeli.
Ovo je idealan da za zajedničko putovanje. Pred vama je lep i harmoničan period sa partnerom.
Izbegavajte zadimljene i neprovetrene prostorije.
 

Ribe


Iznenadno poslovno putovanje doneće vam uspešne pregovore i veoma unosan poslovni sporazum. Iznenadni dobitak. Pred vama je početak Ljubavne avanture sa osobom koju možete upoznati preko posla. Upala grla, izbegavajte gazirane sokove.