zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 28. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Alex Ost/Shutterstock
foto: Alex Ost/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Pozitivni aspekti donose Vam fantastičan podsticaj za napredak u karijeri. Uspeh ćete postići u okviru profesionalnog usavršavanja i na ispitima. Uspeh kroz saradnju sa stranim kompanijama, naročito ako im izložite svoje ideje.

Ljubav:
Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na putovanju, ali to kasnije može doneti izazove koje sa sobom donosi ljubav na daljinu. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz lep period u odnosu sa partnerom.

Zdravlje:
Variranje pritiska. Obavezno se posavetujte sa kardiologom. Poželjna je promena terapije.

 

BIK

 

Posao:
Period prolazi u znaku finansijskog uspeha, budući da Vam povoljni aspekti u Vašem polju platnog prometa donose daleko veći obrt. Poseban uspeh očekuje Bikove koji se bave trgovinom, nekretninama ili sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav:
Povoljni aspekti deluju tako što unose sklad u vašu vezu i oživljavaju strast između vas. Moguće je zajedničko putovanje ili uspeh u nekom zajedničkom poduhvatu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na putovanju.

Zdravlje:
Problemi sa grlom. Ne konzumirajte hladna, gazirana pića.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Novo partnerstvo ili početak rada na novom projektu. Blizanci koji su planirali da odu u inostranstvo i da rade tamo — sada imaju povoljan splet okolnosti da to urade. Ukoliko ste imali probleme s nekim papirima i dokumentacijom, to ćete uspešno srediti.

Ljubav:
Veliki broj prilika povećava šanse slobodnim Blizancima da pronađu svoju srodnu dušu. Postoji velika mogućnost da sretnu takvu osobu preko prijatelja ili na putovanju. Blizanci koji su u vezi mogu da imaju nesporazume s partnerom, ali će to brzo prevazići.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

RAK

 

Posao:
Pruža Vam se prilika da u velikoj meri popravite svoju finansijsku situaciju. Uspeh kroz investicije i mudre poslovne poteze. Neko od Vaših saradnika može biti problematičan, pa će ovaj period proći u znaku raskida jedne stare saradnje.

Ljubav:
Slobodni Rakovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla. Moguće je da ta osoba, međutim, nešto krije i da tvrdi da je slobodna, a da to u stvari nije. Budite realniji, pazite da se ne razočarate. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz period nesuglasica.

Zdravlje:
Promenite režim ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker