(foto)

Pre par dana smo u ovome videli KIM KARDAŠIJAN: Modno izdanje Jelene Karleuše na koje će Kanje Vest SIGURNO REAGOVATI

Nakon što ju je Kanje Vest zapratio na društvenim mrežama, Jelena Karleuša nizom poteza zasigurno je još više privukla njegovu pažnju!

foto: M.M./ATAImages

Jelena Karleuša nikada nema problema s modnom inspiracijom, pa smo često, bilo na njenim nastupima ili Instagramu, svedoci novih, neobičnih stajlinga, često po uzoru na svetske zvezde. To je upravo slučaj i s njenim najnovijim fotografijama; naime, pevačica je objavila niz fotografija u stajlingu po uzoru na — Kim Kardašijan!

 

Ovaj njen stajling dodatno je interesantan u svetlu najnovijih Instagram dgoađanja. Bivši muž Kim Kardašijan, Kanje Vest zapratio je JK na Instagramu preko nekoliko dana, a ona mu je ubrzo uzvratila.

 

I ne samo to, Karleuša je pozirala na Instagramu potpuno naga, a jedina stvar na njoj bile su patike Yeezy, koje je za Adidas kreirao niko drugi do Kanje Vest. Uz to, pevačica je objavila Vestovu pesmu na svom storiju, a ako ni ovo nije došlo do njega, njene poslednje fotografije sigurno hoće!

 

Podsetimo, Kim Kardašijan se nedavno pojavila na nedavno održanoj Nedeljni mode u Parizu, i to na reviji svoje omiljene modne kuće Balensijaga, u superneobičnom stajlingu — oblepljena žutom trakom s logoom ovog brenda. Ona nije mogla da se lako kreće u ovakvom izdanju, ali, kao i uvek, bila je glavna atrakcija! 

 

 

Svega nekoliko dana kasnije se i naša pevačica pojavila u identičnom izdanju, a ostaje pitanje da li i JK ima originalnu traku poput Kim, s obzirom na to da ova traka s revije održane u Parizu još ne može da se kupi ili naruči onlajn.

 

U pitanju je kolekcija za predstojeću jesen i zimu 2022/23. godine, pa će se ovaj neobični modni detalj naći u prodaji tek za nekoliko meseci. Doduše, ne sumnjamo da JK ima svoje načine da dođe do brendiranih i luksuznih komada koji joj zapadnu za oko.

 

FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: epa-efe / jason szenes, EPA
FOTO: Stefan Stojanović
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Poznato je već da i sama Kim Kardašijan zna za JK, pa ju je svojevremeno javno pohvalila:

 

Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda — neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji — volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je — napisala je tada Kim uz Jelenine fotografije.