(foto)

Nikada nije bila lepša! Prva fotografija Maše Terzić otkako smo saznali da je TRUDNA

Nakon što je Maša Terzić na Instagramu poželela dobrodošlicu malenom Vidaku, drugom sinu rođenog brata Kostadina Terzića, otkriveno je i da u porodicu stiže još jedna prinova, te da je i sama Maša u drugom stanju!

foto: Instagram

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, generalnog direktora FK Crvena zvezda, u drugom je stanju, kako je nedavno otkriveno, a sada je prvi put pokazala trudnički stomak.

 

Kako sada pišu mediji, Maša je srećno zaljubljena u oca svog deteta, s kojim planira i venčanje, ali ne želi da podeli sa svima ko je čovek koji je ukrao njeno srce.


Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi s dečkom koji ne voli javnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje fotografije s njim i ne otkriva njegov identitet ― istakao je za Alo izvor blizak ćerki Zvezdana Terzića.


Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da se par izgovori sudbonosno "da" u intimnom krugu koji broji ne više od 50 zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca ― otkrio je izvor.

 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Instagram/printscreen
FOTO: Damir Dervišagić

 

Maša do sada nije javno govorila o trudnoći, ali je sada objavila prvu fotografiju otkako smo saznali da je trudna! Vidno je da ona blista, a ispod crnog kaputa diskretno se nazirao trudnički stomačić...

 

Odmah su usledili brojni komentari  i komplimenti.

 

Mamasita lepa, — Najlepša trudnica — poručili su budućoj mami na Instagramu.