vredi probati

Najjeftiniji ručak za najkraće vreme: Savršeno začinjenje kobasice kojima je NEMOGUĆE odoleti (RECEPT)

Ukoliko vam se jede hranljivo jelo koja će vas dugo držati sitima, a da očarava svojim mirisom, onda je ovo pravi recept za vas.

foto: Shutterstock/Tatiana Bralnina

Sastojci: 

 

  • 4 pečene paprike
  • 2 kobasice (najbolje neprosušene)
  • kašika meda
  • 1 puna kašika senfa
  • 1 jaje
  • 1 kašika kečapa
  • so
  • suvi začini
  • mirođija
  • ulje

 

 

Priprema:

 

Prvo je potrebno da isečete na manje delove kobasicu koju ste izabrali za ovo jelo. Nakon toga, zagrejte tiganj i na malo ulja propržite kobasicu.

 

Neophodno je da paprike pre nego što ih pomešate sa sastojkom koji je u tiganju, otrebite i iscepkate na sitne komade. 

 

Nakon toga u jednoj posudi pomešajte med, senf i kečap i to ostavite sa strane. 

 

Zatim začinite paprike i kobasicu sa mirođijom i belim lukom, pa dodajte suve začine i so. 

 

Pred kraj dodajte prethodno pripremljen sos sa senfom i dobro promešajte sve. Kada jelo bude skoro pa spremno, razbijte jedno jaje i sve dobro iymešajte i ostavite da se prži još nekoliko minuta. 

 

Prijatno!