astro

Mesečni LJUBAVNI horoskop za februar: Prognoza za pripadnike svih horoskopskih znakova

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Osim mesečnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za februar za svoj horoskopski znak:

 

OVAN

 

Iako možda ne provodite mnogo vremena misleći o budućnosti ili ljubavi vašeg života, priznaćete da vam takve misli prolaze kroz glavu češće nego inače, što se dešava zbog moći Marsa u Jarcu.

 

Ne morate porediti svoj ljubavni život sa svojim prijateljima, ali bilo bi dobro da napravite neki plan.

 

Mesec u Vodoliji vam donosi energiju koja vam treba da se pokrenete u novom pravcu. Lunarna energija vam pomaže da budete individualniji ako ste u vezi ili braku, a ohrabruje one koji su singl da potraže ljubav.

 

Neko od koga to ne očekujete bi mogao da vas iznenadi na dobar način, udvaranjem, šarmom, strašću...

 

BIK

 

Kombinacija Venere i Jarca daje vam motivaciju da krenete da razmišljate o svojoj ljubavnoj budućnosti. Drugim rečima, tražite nešto ozbiljnije od kratkoročnih veza i vezica.

 

Flertovanje tokom retrogradnog Merkura vam baš i nije išlo od ruke, a stvari se ne menjaju mnogo ni otkako je krenuo direktno. Možda ćete pomisliti da vam zato ni ne ide udvaranje od ruke kad je neko ko vam se dopada u pitanju, ali to što seksualna tenzija nije odmah planula ne znači da se vi toj osobi ne dopadate.

 

Konjunkcija Merkura i Platona donosi vam posebnu privlačnost, koja će nekoga veoma zainteresovati. 24. februara očekujte savršen sklop događaja kad je u pitanju voljena osoba, povećanje privlačnosti i romantiku na nivou.
 

 

BLIZANCI

 

Od početka februara pomažete drugima da pronađu ljubav, a to će se i vama dvostruko vratiti, jer će neko u istome pomoći i vama! Upoznaćete nekoga ko ima iste vrednosti kao vi, a to vas privlači više od fizičkog izgleda.

 

Izlazite iz rutine, isprobavate nove stvari. Ne odbacujte tehnologiju i društvene mreže kao važnog saveznika u pronalaženju ljubavi, već slobodno proverite svoj inbox i vidite čije poruke niste primetili, a pune su lepih reči i iskazivanja naklonosti!

 

Pazite kako pričate i upotrebljavate reči kad pričate s nekim ko je osetljiv, jer možda ste baš toj osobi vi zapali za oko. Ne potcenjujte nikoga, a ako se osećate usamljeno, to će se uskoro promeniti, jer sledi motivacija s neočekivane strane.

 

Ne izigravajte nekoga koga je teško dosegnuti, već budite to što jeste, više ćete biti cenjeni takvi.

 

RAK

 

Vaš emotivni lider je Mesec i on će i te kako pozitivno uticati na vas u narednom periodu. Oslanjajte se više na um, manje na srce, što čini pozitivan uticaj na vaš ljubavni život.

 

Merkur više nije retrogradan, te će vam biti mnoooogo lakše da komunicirate s potencijalnim partnerima. Uz to, ako dobijete negativan odgovor, lakše ćete ga podneti.

 

Dva dana posle Dana zaljubljenih ćete privući nekoga zanimljivog i posebnog, a obratite pažnju jer će to biti osoba koja ceni vaše talente, ne samo vaš izgled. 

 

Slušajte svoju intuiciju, romantični susret je moguć i onde gde mu se najmanje nadate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock

LAV

 

Mada to možda ne biste očekivali, prva polovina meseca bi vam mogla doneti - sastanak! To može biti s osobom koja vam je do sad bila prijatelj ili s nekim iz grupe koja vam je bliska... Ne odbijajte nekoga zato što vam se čini da ćete pokvariti prijateljstvo, tu se krije nešto čemu se niste nadali.

 

Merkur koji više nije retrogradan odnosi vam i poslednji osećaj stida i manjka samopouzdanja, vaš ego postaje veći i ne morate da brinete da će vam se izjaloviti sve na šta pomišljate ili planirate.

 

Ako se spremate da nekom otkrijete osećanja, najbolje je da provežbate unapred ono što ćete reći, ne bi valjalo da budete sasvim spontani jer ćete se možda malo zbuniti.

 

Vaši romantični horizonti se šire, a zauzete Lavove čeka avantura s osobom slobodnog duha.

 

DEVICA

 

I za one Device koje su u vezi ili braku sledi osećaj zasićenja i pomisli da se na partnera ne možete osloniti kako biste želeli. To se dešava i s druge strane. Važno je naći kompromis i biti iskren, niste jedini koji su nezadovoljni vezom. Morate i pružiti onoliko koliko očekujete da vam se da.

 

Ovaj mesec donosi vam zanimljivu komunikaciju s jednom posebnom osobom. Ako već dugo nema romantike u vašem životu, Merkur u Jarcu će vam je doneti na veliika vrata.

 

Od 11. februara bićete ohrabreni da iznosite iskreno emocije, a ako vam je voljena osoba ili simpatija do sada bila misterija, od ovog momenta počeće da se otvara prema vama.

 

Volite da igrate na sigurno, ali uticaj punog Meseca u Lavu od 16. februara donosi vam velike rizike, koji će se nekome isplatiti, a nekome ne - bitno je probati.

 

 

VAGA

 

Vaš vladar u ljubavi Venera putuje ruku pod ruku s Jarcem ove nedelje, što vam donosi ozbiljna razmišljanja o tome ko je zapravo ljubav vašeg života. Za zauzete sledi premišljanje da li je to osoba s kojom ste ili možda neko drugi... Ako ste slobodni, za vas će idealan partner biti Devica ili Bik.

 

Nepredvidiv trigon Marsa i Urana donosi vam mnogo konfuzije i neočekivanih promena; ako morate da otkažete sastanak s neki, obavezno ga zakažite ponovo u skorijoj budućnosti.

 

Venera i Jarac vam donose i strpljivost kada je u pitanju čekanje one prave osobe. Osećate pomalo i ljubomoru, posebno kad otvorite društvene mreže, ali zapamtite da nekada one nisu realni pokazatelj stvari u tuđim životima.

 

Od 18. februara Sunce ulazi u znak Riba i stavlja vam ružičaste naočare na lice... Ako vas intuicija vuče ka nekome, ima i dobrog razloga za to, ljubav je u vazduhu!

 

ŠKORPIJA

 

Delujete kao da ste hladne spoljašnjosti, ali ispod toga se kuvaju razne emocije. Čak i kada se raspadate iznutra, ne dozvoljavate nikome da to vidi i zaista oseti kolikoo ste tužni.

 

Od druge polovine februara trigon Marsa i Urana donosi pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Nećete dozvoliti sebi da budete nesrećni, već ćete krenuti putem prave ljubavi.

 

Bićete pomalo i takmičarski nastrojeni, ne zbog toga jer osećate da neko odvlači pažnju voljene osobe, već osećate da niko ne sme ni da pomisli da ukrade ono što je vaše. Povlačite neočekivane poteze.

 

Od 23. februara bićete sumnjičaviji nego obično, ali ako ne nađete konkretne dokaze da vas partner vara, ostavite te sumnje po strani.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Pixel-Shot/Shutterstock

STRELAC

 

Ako ste na putu potrage za srodnom dušom, slušajte svoju intuiciju. Jupiter u Ribama vam donosi novu nadu i novu radost. Upoznavaćete mnogo novih ljudi, što neće kod svih Strelčeva rezultirati i novom romansom, ali mnogi će uspeti da pronaću osobu s kojom su veoma kombatibilni.

 

Za druge će ljubav uslediti nakon što se prijateljstvo razvije!

 

Vidite napredak na svim poljima svog života, što vam povećava samopouzdanje i neke Strelčeve navodi da ljubav potraže na društvenim mrežama. Zapravo će vam to i pomoći da razvijete komunikaciju s osobom koja vas zanima.

 

Ne bojte se da napravite prvi korak u ljubavi.

 

JARAC

 

Iako ste vi znak koji čvrsto stoji na zemlji, promenićete rutinu kad vidite da više ne ide onako kako je išlo. Menjate planove pod uticajem svog disciplinovanog vođe Saturna u paru s inovativnom Vodolijom. Nekada i male promene imaju značajan uticaj, što ćete osetiti na svojoj koži.

 

Dobijate novu perspektivu kad je u pitanju ljubav. Vi niste preterano emotivni, ali dobijate nove poglede na ljubav i ovo je dobro vreme da zagolicate nečiju maštu, čak i ako niste preterano zagrejani za tu osobu. To doživljavate kao vežbu flerta.

Na vas odlično utiče to što Mekrur više nije retrogradan, ali stvari neće odmah postati normalne. Pazite na to ne dođe do nesporazuma, jer vas čeka hladna tenzija s osobom koja vam se dopada.

 

 

VODOLIJA

 

Vodolije čeka veliko ljubavno oslobađanje od prošlosti. Naučili ste lekciju i idete hrabro u budućnosti. Bićete puni nade, pomalo anksiozni, ali čeka vas značajno poboljšanje.

 

Ne tražite, ipak, svi nešto ozbiljno, već i kratkotrajne veze koje će doneti novu dinamiku u vaš život. To ne znači da ćete isključivo biti samo za avanture cele godine, već u kratkom narednom periodu.

 

Pomalo ste buntovni, a burna i snažna energija donosi vam veliku strast u život, posebno kad naučite da se prepustite neočekivanim prilikama i iznenadnim pozivima.

 

Od 16. februara vas čeka flert i udvaranje od strane osobe za koju niste ni pomišljali da gaji osećanja prema vama.
 

RIBE

 

Sanjarite o romantici, emocijama, ljubavi, a Neptun vam i donosi idilične momente ovog meseca, Ribe. Bićete u društvu osobe koja vam se jako dopada i niste mogli ni da naslutite koliko se zapravo i vi dopadate toj osobi. Samo budite ono što jeste.

 

Merkur i Jarac otvaraju puteve za komunikaciju, raščišćavanje nesporazuma i zaboravljanje negativnih trenutaka od prethodnih par nedelja. Sada ćete im se smejati.

 

I za zauzete Ribe sledi povoljan period, mada će vam biti potrebno vremena samo za sebe i to je u redu. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, ne znači da nemate prava na svoje slobodno vreme bez partnera. Štaviše, prijaće vam. 

 

Od 18. februara sledi zanimljiv period transformacije, kada ćete otkriti strast na koju ste pomalo i zaboravili.