da li vam se dopada?

Kombinacija koju ćete poželeti da iskopirate: Dženifer Lopez u crvenoj haljini koja obara sa nogu

Planetarna zvezda za jedno televizijsko pojavljivanje odlučila je da ponese komade koji mogu dobro da stoje svakoj ženi koja ima smelosti da ih iznese. 

foto: ZapatA/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez pojavila se u jednoj emisiji "The Tonight Show" i tom prilikom je nosila kombinaciju kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

 

Međutim, ono šta je iznenađujuće jeste jednostavnost i svedenost, a veoma upečatljiv dojam koji je ostavljala na gledaoce. 

 

 

Njena kompletna kombinacija je odlična inspiracija, a ujedno i dobar izbor za kopiranje. Sačinjena je samo do 4 detalja koji nose kompletan autfit. 

 

Ona je nosila crvenu sleep haljinu koja je imala tanke bretele i ležerno padala duž njenog tela. Haljina koju potpisuje Norma Kamali je dobar izbor ukoliko želite da njime najpre istankete svoj gornji deo tela, a takođe zbog crvene nijanse skrenete pažnju i na svoju figuru.

 

Crvena je nijansa koja je veoma zahtevna za kombinovanje, te je mali spektar boja koji se odlično uklapa uz nju. Tako je pevačica izabrala dobro poznatu kombinaciju crvene i zlatne u kojoj nijansi su joj bile minđuše i narukvica. Minđuše kao i narukvicu potpisuje Elsa Peretti, pri čemu cena njene narukvice ide i do 29000 evra, dok minđuše koštaju oko 1500 evra. 

 

Na sve ovo dodala je i sandale u istoj nijansi haljine, koja je imala malu platformu i visoke potpetice. Kosu je pokupila i izvukla dva pramena. 

 

Ovakav autfit je odličan izbor za proslave, kao i za neke svečane prilike koje ne zahtevaju previše formalno i "zatvoreno" odevanje. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?