malo drukčije, a moćno

I ovako stajling izgleda tako ŠIK! Jedna Francuskinja ima inovativno rešenje za kombinovanje visokih čizama

Ako želite malo da eksperimentišete sa zimskom modom, jedna Parižanka ima savršenu ideju za nešto drugačiji stil

foto: Profimedia

Francuskinje s dobrim razlogom važe za kraljice Instagrama, ali i kraljice stila uopšteno! One imaju nekoliko modnih komada koje uspešno kombinuju na najrazličitije načine i čine osnovu njihovog modnog izraza, a one malo smelije obožavaju da eksperimentišu i tako predstavljaju pravu modnu inspiraciju!

 

 

Dobro je poznato da su glavni trendovi u svetu obuće ove zime bile chunky ili combat čizme, kao i, na primer, uvek popularne uggsice, ali ljubiteljke nešto elegantnije mode nosile su i nosiće visoke čizme, koje se savršeno uklapaju uz suknje i haljine.

 

Većina žena će pomisliti kako visoke čizme ne mogu kombinovati s nekim širim parom pantalona — osim nekim superpripijenim modelom — ali od Francuskinja učimo da čak ni to ne mora nužno biti slučaj, a opet ćemo izgledati sređeno i šik.

 

Influenserka Leja Sfez uvek na svom Instagramu ima pregršt zabavnih ideja za inovativni stajling, a ima i odličnu ideju kako se kombinuju visoke čizme na nešto drugačiji način.

 

 

Ova Parižanka je pantalone ravnih nogavica uvukla u visoke crne čizme, pa sve to uklopila sa bomber jaknom i sportskom Dior torbicom i time postigla look na koji vredi obratiti pažnju!

 

Takođe, vredi se usuditi i isprobati ovakav modni trik, a idealno je da niže žene to učine s kraćom jaknom kako bi vizuelno izdužile svoje noge.