iznenadićete se

Bolja ili lošija od 2021? Evo šta nam donosi GODINA TIGRA po kineskom horoskopu

Prema kineskom kalendaru, svakom godinom simbolički vlada jedna životinja, odnosno jedan znak iz kineskog horoskopa, a nakon 2021. vladao je Metalni Bik, koji je donosio sreću vrednim i odgovornim ljudima. Šta je s 2022. godinom?

foto: Aleksei Ignatov/Shutterstock

Od 1. februara počinje kineska Nova godina, koja će biti u znaku Vodenog Tigra. Ova životinja vlada svakom dvanaestom godinom, pa su takve bile i 2010, 1998, 1986...


Budući da se Tigar smatra agresivnom životinjom, bilo bi očekivano da nas čeka takva 2022, ali imajte u vidu da je ovo Vodeni Tigar — što znači da će ga voda kao element ublažiti i doneti mekšu crtu. Naredna godina ne bi trebalo da bude nestabilna, ali biće vrlo dinamična i mogu da se očekuju važne promene.

 


Kako se za Tigra vezuju energija, nepredvidivost i brzina, ona je sjajan trenutak da počnete važne stvari i nove životne avanture: privatni biznis, osamostaljivanje, selidbe, venčanje, planiranje potomstva... U svakom slučaju, promene za koje se osmelite i koje će vam doneti 2022. biće drastične i učiniti život zanimljivijim.

 

foto: paralisart/shutterstock

Ipak, to podrazumeva i hrabrost na ličnom planu jer neće sama godina Vodenog Tigra doneti promene bez našeg učešća, a hrabrosti obavezno dodajte i odgovnost. Budite svesni težine svakog svog postupka i donosite odluku oprezno i promišljeno.


Kako je vodeni element Tigra simbol kreativnosti, ona će vam značajno pomoći u 2022, bez obzira na tom kom znaku pripadate, a nežnost vode ojačaće porodične i ljubavne veze.


Po svemu sudeći, pred nama je bolja godina nego 2021, a najviše sreće doneće osobama rođenim u znaku Tigra, odnosno 2010, 1998, 1986, 1974, 1962...