inspiriše

Cvetni dezen u decembru? Da, ali samo ovako! Večernji stil Jovane Joksimović koji donosi VAŽNU modnu lekciju

Jedno od omiljenih srpskih TV lica ne viđamo često na gradskim dešavanjima, ali svaki put ostavi snažan utisak.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages

TV autorka Jovana Joksimović prisustvovala je tokom minulog vikenda premijeri predstave "Sportsko srce" u "Zvezdara teatru", i to u društvu supruga i poznatog kantautora Željka Joksimovića.


Šarmantna i uvek nasmejana voditeljka i ovog puta je zračila odličnim raspoloženjem i bila stilizovana za desetku, a kako to obično biva kada je Jovana u pitanju, ovaj autfit bio je sve samo ne dosadan i već viđen!


Voditeljka "Uranka" odlučila je da ponese dugačku haljinu i kaput, što je izbor za koji se uglavnom usuđuju visoke žene. Ostavila je utisak pojavivši se u maksi-kaputu krem boje koji je jednostavnog ravnog kroja i krase ga efektni reveri i jednostavna crna dugmad, a kombinovala ga je s nesvakidašnjim i kožnim belim čizmicama metalnog vrha. Međutim, ključni deo ove odevne varijante jeste maksi-haljina zatvorenog okovratnika koja prati liniju tela i izdvaja se upečatljivim floralnim printom.

 

FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages

 

S obzirom na aktuelnu sezonu, Jovana je pažljivo birala dezen — opredelila se za model burgundi nijanse koji je ukrašen cvetovima i listićima u boji senfa, zelenoj i crvenoj. Ona je, naime, ponela haljinu u bojama koje spadaju u jesenju i zimsku paletu, što je uvek sjajan spoj i još više dolazi do izražaja u spoju sa svetlim komadima kakvu smo videli na kaputu i čizmama.


Ovaj spoj izvanredan je izbor uz Jovaninu boju kose, koja je odnedavno osvežena bakarnim tonovima, a sve je zaokruženo daškom bronzera i crvenim ružom.

 

Režiju predstave "Sportsko srce" potpisuje Milan Karadžić, dok u njoj igraju Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović. U pitanju je 90, jubilarna produkcija "Zvezdara teatra" i tragikomična priča koja počinje finalom jednog svetskog prvenstva, a pretvara se, kako se navodi, u "utakmicu našeg mentaliteta" pokazujući time koliko je sport uticajan u našim prostorima i koliko brzo prelazi na teren politike.