rođena za crveni tepih

ROMANTIČNO, ženstveno, u najlepšoj PINK nijansi! Jovana Joksimović očarala Balkan toaletom u stilu holivudskih zvezda

1

Srpska voditeljka još jednom je pokazala zašto se na svečanim događajima uvek s posebnim nestrpljenjem iščekuje njen dolazak

foto: Instagram
foto: Instagram


Voditeljka Jovana Joksimović sinoć se našla među zvanicama premijere filma "Toma", biografije legendarnog pevača Tome Zdravkovića u režiji Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca. Pored toga što njen suprug Željko Joksimović potpisuje muziku u ovom ostvarenju, Jovana je imala manju ulogu, pa su Joksimovići bili među većim zvezdama svetske premijere kojom je zatvoren 27. Sarajevo Film Festival.

 

Šarmantna voditeljka, u koju su obično uprti svi pogledi i foto-aparati, ni ovog puta nije razočarala, pa je crvenim tepihom prošetala u očaravajućem izdanju koje lako možemo da zamislimo na dodeli Oskara. Za ovu priliku Jovana je odabrala dugačku haljinu boje fuksije, jarke ružičaste nijanse, i to model s efektnim izrezom koji otkriva besprekorno izvajane noge. Reč je o asimetričnoj toaleti koja otkriva jedno rame dok drugo krasi kratak rukav s puf efektom, a haljina nije preuska već tek prati liniju tela i na suptilan način naglašava voditeljkin urođeni seksepil.

 


Jovana je,uz to, ponela jednostavne bele papuče s visokim potpeticama, narukvicu i ručni sat, a odlučila se za puštenu ravnu kosu i umerenu večernju šminku.

 

 

makonda-tracker