tradicija

Najbolje je u krugu porodice: Ovako je Neda Ukraden proslavila Aranđelovdan (FOTO)

Pevačica Neda Ukraden obeželila je svoju krsnu slavu Aranđelovdan u društvu najmilijih, ćerke, zeta i unučića

foto: Ana Paunković

Pevačica Neda Ukraden juče je obeležila Aranđelovdan, svoju krsnu slavu. Kao i svake godine, pevačka zvezda je proslavila ovaj poseban dan u krugu porodice, sa svojom ćerkom Jelenom, zetom Predragom, ali i unucima Aleksandrom, Nedom i Dušanom.

 

 

SV. ARHANGEL MIHAILO — najlepše je proslaviti sa svojom porodicom — napisala je pevačica, pa pokazala kako oni obeležavaju krsnu slavu.

 

 

Uz vino, slavsku sveću i slavski kolač, ova porodica je još jednom pokazala da nikada ne odustaje od negovanja tradicionalnih vrednosti. Neda i inače neretko deli fotografije na kojima se vidi kako uživa sa unucima, a oni su joj redovno glavni pomoćnici u pripremi Aranđelovdana.

 

Jelena Bilbija Minović je ćerka Nede Ukraden iz braka sa Milanom Bilbijom, nije neko ko se javno eksponira, već je posvećena porodičnom životu. Neda je svojevremeno izjavila da je njena želja da vidi svoje dete srećno i sa porodicom.

 

Moja želja, kao svake normalne žene, pogotovo razvedene, jeste da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu — izjavila je Neda jednom prilikom o ćerki, a želja joj je svakako već ispunjena!

 

FOTO: Marina Lopičić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: kurir
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Z. Milutinovic/ATAImages