PORODIČNE ŽENE

OBE SU IZUZETNO PRIVRŽENE PORODICI: Ova lepa crnka je ćerka Nede Ukraden, a tek da čujete šta rade u svom OGROMNOM STANU

11

Neda je svojevremeno izjavila da je njena velika želja samo da vidi svoje dete nasmejano i sa porodicom. Ćerka Jelena joj je podarila troje unučića, sa kojima pevačica obožava da provodi vreme.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Jelena Bilbija Minović, ćerka Nede Ukraden iz braka sa Milanom Bilbijom, nije neko ko se javno eksponira. Naime, ona radi kao direktor marketinga, a ima i salon za ulepšavanje u srpskoj prestonici. 

 

U pitanju je žena koja je posvećena porodičnom životu. Neda je svojevremeno izjavila da je njena želja da vidi svoje dete srećno i sa porodicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on

 

"Moja želja, kao svake normalne žene, pogotovo razvedene, jeste da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu", izjavila je Neda jednom prilikom o ćerki. Ona sa mužem Pecom ima troje dece - bliznakinju Aleksandru i Nedu, kao i sina Dušana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on

 

"Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima", otkrila je za Blic pre nekoliko meseci Jelena, govoreći o zajedničkom životu sa decom, suprugom i majkom Nedom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on

 

 

makonda-tracker