(FOTO)

KO KAŽE DA DUBOKI ŠLIC NIJE ZA DAMU U OSMOJ DECENIJI? Neda Ukraden demonstrirala kako uvek izgledati — fantastično

0

Pevačica je odabrala ženstvenu toaletu koja je istakla njenu besprekornu figuru

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Neda Ukraden je noćas u Beogradu održala promociju svog novog albuma, ali čini se da bi u bilo kom slučaju privukla svu pažnjuj! Ona u avgustu puni 71 godinu, a na izgledu bi joj mogle pozavideti i mnogo mlađe dame.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

 

100.000 EVRA ZA 5 REČI: Marina Tucaković je u OVU ČUVENU PESMU dodala samo jedan stih — i obogatila se!

 

Neda uspešno održava besprekornu liniju i nedavno je progovorila o tome kako je uspela da lako skine nakupljeni višak tokom jednog perioda:

 

 Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom — rekla je ona nedavno.

 

To je bilo očigledno i kada se pojavila. Ona je odabrala dugačku ružičastu haljinu koja se blago presijavala, a upečatljiv je bio detalj u vidu zlatnog lanca oko struka. Osim toga, haljinu krasi duboki izrez, čime je Neda stavila do znanja da ovakav model haljina može savršeno pristajati bilo kome, te da su godine, zaista samo broj.

 

Pogledajte u galeriji kako je Ukradenova bila stilizovana:

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker