šok!

Došlo je do novog raspleta situacije: Britni Spirs optužila majku za dugogodišnje probleme sa starateljstvom

Pevačica je na Instagramu napisala kako je njena majka Lin Spirs kriva za to što je ona bila dugi niz godina pod starateljstvom njenog oca Džejmija Spirsa.

foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs sada je optužila i svoju majku Lin Spirs zbog starateljstva i kontrole nad njenim životom, koje je imao njen otac punih trinaest godina.

 

 

 

Njen otac je upravljao njenim finansijama, kontrolisao privatnost i posao, a sada se pevačica oglasila u objavi na Instagramu i istakla da je za to zaslužna njena majka:

 

— Ono što ljudi ne znaju je da mu je moja majka dala ideju. Nikada neću moći da vratim protraćene godine. Uništila mi je život - piše Britni.

 

foto: Profimedia

 

Tu objavu je izbrisala sa Instagrama, ali je ubrzo usladila nova sa rečima:

 

—Tačno znaš šta si uradila. Moj otac nije dovoljno pametan da bi sam mogao da se seti ideje o starateljstvu. Večeras ću biti srećna jer znam da me čeka novi život - napisala je Spirsova. 

 

Podesetimo da su advokati Džejmija Spirsa, u sudskim dokumentima do kojih je došao BBC, navodili kako je pevačici bila neophodna stručna pomoć. 

 

foto: Profimedia

 

— Činjenica je da je pre 13 godina bilo neophodno zaštititi Britni u svakom smislu te reči. Njen život bio je u rasulu. Imala je mentalnih i finansijskih problema. Tokom trajanja starateljstva uspela je da vrati stabilnost - naveli su Džejmijevi advokati u sudskim dokumentima koje je BBC uspio nabaviti.