pronašla je svoj stil

Monohromatski, poluprovidno, MOĆNO! Anđelina Džoli sa ćerkom na crvenom tepihu skrenula BAŠ SVE poglede na sebe

Glumica je sa ćerkom Zaharom juče prisustvovala gala dodeli nagrade "Moć žena" časopisa Variety na Beverli hilsu, gde su obe privukle pažnju jednostavnim modnim rešenjima

foto: Profimedia

Glumica, režiserka i aktivistkinja Anđelina Džoli (46) prošetala je juče crvenim tepihom u Centru za izvođačke umetnosti "Volis Anenberg" u Los Anđelesu, a društvo joj je pravile ćerka Zahara (16) i pesnikinja Amanda Gorman (23).

 

One su bile među poznatim zvanicama događaja pod nazivom "Moć žena" , na kom je Anđelina održala govor i uručila Gormanovoj istoimenu nagradu magazina Variety. Kako je Džolijeva istakla, mlada pesnikinja nije samo najmlađi već i najsnažniji glas koji Amerikanke trenutno imaju.


Glumica i njena ćerka Zahara, koja je poznata zaljubljenica u modu i pre dve godine se okušala kao dizajnerka nakita sarađujući s Robertom Prokopom, odlučile su da se na ovom događaju pojave u monohromatskim izdanjima.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Anđelina je ponela haljinu svetlobraon boje, i to zatvoren i poluprovidan model lepršavih dugih rukava sečen u predelu struka. Ona je odabrala tiered dress, haljinu koja je proštepana tako izgleda kao da je sastavljena od više slojeva i koja je obično najpopularnija leti, ali Anđelina je pronašla jesenju varijantu i izgleda zanosno. Uz tako neutralnu boju odeće, glumica je ponela crveni ruž i lak za nokte, dok zbog dužine toalete nismo imali priliku da vidimo obuću.


S druge strane, njena ćerka je kombinovala duboke bele pantalone širih nogavica s belom bluzom 3/4 rukava i belim patikama, a nosila je simpatične minđuše s belim biserima i efektan beli kaiš.