modni peh

Ovakav PROPUST NIJE SMEO da se desi: Dženifer Lopez raskošnim stilom OČARALA Veneciju, pa završila na METI PODSMEHA

Možda ste mislili da se njoj to ne može desiti, alli stilista Dženifer Lopez napravio je veliki propust na modnom događaju nedelje u Veneciji.

foto: Profimedia

Trenutno najaktuelnija tema u svetu mode svakako je događaj u Veneciji — revija čuvenog dvojca Dolče & Gabana koja se održala juče na Trgu Svetog Marka. Ne samo što su prisustvovale Monika Beluči i D&G nova muza Deva Kasel, ali i Hajdi i Leni Klum, Kiti Spenser, Dženuari Džouns... Naravno, tu je bila i neizostavna Dženifer Lopez.

 

 

Od glamuroznih aufita, raskošnih kreacija i elegantnih modnih odabira teško je odabrati koji je bio najbolji ili najprimećeniji, ali svakako da je Džej Lo morala biti u centru pažnje. Ovog puta to je delimično bio slučaj i zbog peha o kome bruji svet.

 

Nakon što je sa svojim starim/novim momkom Benom Aflekom krenula da usklađuje stajlinge, u Veneciju je stigla bez njega, i to u izdanju koje nikako i nikad ne bi mogla da uskladi sa njegovim.

 

 

To može samo Džej Lo: latino diva je pozirala u raskošnom izdanju s potpisom Dolče i Gabane. U pitanju su pantalone visokog struka sa cvetnim dezenom, top sa šljokicama i ekstravagantni plašt takođe sa cvetnim motivima. Sve je uklopila sa zlatnom torbicom i sandalama sa vrtoglavo visokim potpeticama!

 

 

Uz blještav nakit mnogima je kombinacija ovih komada bila previše, velika većina je bila oduševljena, ali definitivno je da Dženifer može da iznese i najsmelija izdanja bolje od ostalih.

 

Međutim, nakon niza komplimenata za raskošno izdanje, primećen je detalj zbog koga je Lopezova vrlo brzo postala meta podsmeha.

 

foto: Profimedia

Njoj se desio veliki modni peh; naime, dok je pozirala, očigledno je bilo da je zaboravila da skine etiketu. Ona je bila vidljiva na postavi ogrtača, a čini se da je Dženiferin stilista napravio veliki propust.