Ovako pripremljeno meso možete da poslužite sa krompirom, grilovanim povrćem ili samo sa salatom.
Sastojci:
- 6 svinjskih šnicli
- 100 ml soka od kiselih krastavaca
- so, biber
- začinska paprika
- 50 g senfa
- 100 g majoneza
- 150 g kiselih krastavaca
- 1 paradajz
- 100 g kačkavalja
Priprema
Napravite proreze na šniclama sa obe strane, piše Stvar ukusa. Stavite meso u kesu sa zatvračem i sipajte sok od krastavca, so, biber, začinsku papriki i senf, zatvorite kesu i dobro promešajte.
Meso poređajte u pleh obložen pek-papirom, pa premažite majonezom, stavite kolut paradajza na svako parče i izrendajte kisele krastavce i kačkavalj preko.
Pecite na 180°C nekih 35 minuta.
( Izvor: Stvar ukusa )