nije imala mira

SAMA, UPLAKANA, TRUDNA, S BEBOM U NARUČJU: Priča iza najtužnije fotografije Britni Spirs će vam slomiti srce

Jedna od najčešće objavljivanih fotografija iz dana kada je pop princeza prolazila kroz vrlo težak period jeste ona na kojoj Britni sedi u restoranu i plače.

foto: Profimedia

Od trenutka kada je postala poznata ličnost, Britni Spirs je za petama uvek imala paparace — štaviše, mnogo paparaca. Oni su uticali na njen život i upravljali njime i više nego što se tih dana moglo naslutiti, a sve je kulminiralo jedne večeri 2007. godine, kada je pevačica obrijala glavu i napala jednog fotografa kišobranom.


Godinama su joj zagorčavali život i fotografisali je u brojnim životnim situacijama, a još uvek se pamte njene suze u Njujorku 2006. godine.

 

Britni Spirs boravila je tih dana u hotelu Ric Karlton, a svakodnevno ju je pratilo oko čak tri stotine paparaca. Pevačica je u tom trenutku bila u drugom stanju i brinula je o osmomesečnom sinu Šonu Prestonu i nije joj bilo do slave i fotografisanja, a naslovi koji su pratili svaku priču o njoj bili su vrlo neprijatni i osuđujući. Mediji su analizirali kako Spirsova drži svoje dete, kako hoda dok ga nosi, da li ga je i kako vezala u automobilu, da li je dobra majka...

 

Zato ne čudi što je ovekovečen trenutak kada se pevačica, dok je u jednoj ruci nosila dete, a u drugoj čašu, saplela. Telohranitelj joj je pomogao da dečak ne padne, a paparaci su dočekali ovaj momenat spremno. Britni je nakon toga otišla u prodavnicu igračaka, a potom i jedan obližnji restoran, gde je sela, sa osmehom naručila piće i — briznula u plač. Skrivala je lica iza sina, ali su fotoreporteri, kao i u svim ostalim situacijama kad je pevačica bila van svog doma, i ovaj momenat uslikali.

 


Pevačica je nakon toga otišla u ve-ce i popravila šminku, da bi potom napustila restoran.


U godinama koje su usledile, pojavila se glasina da joj je vlasnik restorana rekao da uđe u objekat kako bi se sakrila od paparaca, a potom dopustio da je fotografišu, ali ona nikad nije potvrđena.