bio je mlad

"ŽELIM DA PREUZMEM ODGOVORNOST ZA SVOJA NEDELA": Džastin Timberlejk se ovim rečima izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson

0

Fanovi su nedavno ponovo pokrenuli buru neprijatnih scena iz prošlosti, a pevaču je ostalo samo da se izvinjava.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Muzička zvezda Džastin Timberlejk oglasio se nakon ponovnog diranja po "starim ranama" Britni Spirs i Dženet Džekson, za koje je upravo on kriv.

 

Nedavno su se pojavile nemile informacije iz prošlosti, koje su povredile Britni, a dešavale su se dok je poznati par bio u vezi. Fanovi su tvrdili da je jedino Džastin profitirao od te romanse, a kada je reč o koleginici Dženet svi se sećaju debakla na nastupu  "Super Boula" 2004. godine, kada su joj ispale grudi na sceni.

 

Evo šta je pevač napisao na svom Instagram profilu.

 

 

"Video sam tagove, komentare, poruke i brige koje imate, pa sam rešio da odgovorim na sve to. Mnogo mi je žao što je moje ponašanje u prošlosti doprinelo problemu, onda kada sam govorio ono što nije trebalo da kažem ili kada nisam digao glas za ono što je ispravno. Podbacio sam u tim trenucima i mnogim drugim, a sa druge strane profitirao sam u sistemu koji opravdava mizoginiju."- napisao je pevač.

 

"Posebno želim da se izvinim Britni Spirs i Dženet Džekson, zato što ih poštujem i brinem za njih, ali sam podbacio. "

 

"Tokom karijere nisam uvek bio idealan i nisam umeo sa da se izborim sa mnogim stvarima. Ovo izvinjenje je tek prvi korak i ne poništava prošlost. Želim da preuzmem odgovornost za svoja nedela, kao i da budem deo pozitivnog i ohrabrujućeg sveta. Veoma brinem za za dobrobit ljudi koje volim ili koje sam nekad voleo. Mogu da bolje i potrudiću se da budem bolji". završio je Džastin.

 

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

 

makonda-tracker