ključ je u samopouzdanju

GO STOMAK, KAPUT, ČIZME, BIRKINKA ― GDE PRE GLEDATI?! Džej Lo u sportsko-šik izdanju koje samo ona može da iznese

Pevačica i glumica sve je iznenadila pojavivši se na Superbolu u ovom interesantnom stajlingu

foto: Profimedia

Prošle godine finale NFL-a ostalo je u senci performansa koji su u poluvremenu izvele kolumbijska pevačica Šakira i njena portorikansko-američka koleginica Dženifer Lopez. Ovog februara "Dženi iz bloka" je tu samo kao gledalac i podrška Vikendu, koji će pevati u pauzi meča Tampa Bej Bakanirsa i Kanzas Siti Čifsa, ali je ipak uspela da skrene pažnju svih medija na sebe.

 


Pevačica je, naime, na Floridu stigla u vrlo zanimljivom modnom izdanju ― ponela je beli crop-top modne kuće Louis Vuitton, koji je naglasio njeno besprekorno izvajano telo, naročito ravan stomak koji krase mišići, i bele pripijene pantalone. Ipak, tu se sva priča o sportskom stilu završava jer gornji sloj, obuća i aksesoari nose svojevrsni modni obrt!


Budući da je nedavno sve oduševila time kako joj izvanredno stoji crno-bela kombinacija, ne čudi što je Džej Lo odlučila da preko ovoga obuče kaput pepito dezena u ovim bojama, a posebno je interesantan njen izbor obuće.

 

Pevačica je ponela čizmice do članaka koje se popularno nazivaju "neboderke", s vrlo visokim đonom i tankim štiklama, a mnogi se pitaju kako je Dženifer uspevala tako samouvereno da šeta travnjakom u njima. Da sve dobije dodatnu šik notu, postarala se uz pomoć crne Hermès torbice, i to njene mini varijante, a tu su i krupne alke i efektne naočare za sunce.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia