TREĆE DETE MENJA PLANOVE

UDOBNO SE SMESTITE — DUGO NIŠTA LEPŠE NISTE VIDELI! Čuveni par prodaje svoju veličanstvenu kuću iz snova

Nekoliko dana nakon što su novom spotu svog supruga lepa manekenka pokazala trudnički stomačić, mediji javljaju da njih dvoje planiraju da potraže novi dom

foto: Profimedia

Pevač i kompozitor Džon Ledžend i manekenka Krisi Tajgen prošle nedelje su nas raznežili pokazavši nam u spotu za pesmu Wild da će uskoro ponovo postati roditelji!


Srećni par, koji već uživa u bajci sa ćerkicom Lunom i sinom Majlsom, uskoro će dobiti još jednog člana porodice, a mediji pišu da zbog toga traže novi dom i prodaju vilu u kojoj su proveli nekoliko presrećnih godina.

 

Očaravajuću kuću koju su pre pet godina kupili za 14,1 milion dolara sada prodaju za 23,95 miliona. Reč je o vili koja se prostire na više od 790 kvadrata, ima sedam spavaćih soba i osam kupatila i nalazi se na Beverli hilsu.
U nekom trenutku, ona je pripadala pevačici Rijani, koja nije dugo boravila u ovom zanimljivoom zdanju.


Sudeći po fotografijama koje su osvanule u američkim medijima, u pitanju je kuća opremljena s ukusom i vrlo praktična i udobna — sve je podređeno porodičnom životu, pa tako ima mnogo slobodnog prostora, velikih prostorija, bez previše detalja, a ipak odaje topao utisak. Tu su prozori koji se prostiru od poda do plafona, zahvaljujući čemu je dom Ledžendovih uvek lepo osvetljen, a prijatnoj atmosferi doprinose sivi i bež tonovi u dekoraciji doma.

 

Zaljubljenicama u modu posebno će se dopasti kako je organizovan Krisin garderober, dok će se ljubiteljima Džonove muzike sigurno dopasti njegov stari i skupoceni klavir.

 

Uživajte!

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia