vreme je proletelo

„MOJE BEBE IZGLEDAJU TAKO KUL“: Bekamovi bodrili Viktoriju iz prvog reda i svi su ŠOKIRANI time koliko su se promenili

Čuvena dizajnerka juče je na londonskoj Nedelji mode predstavila svoju najnoviju kolekciju, ali više pažnju nego modeli na pisti privukli su njeni suprug i deca, koji su pratili reviju iz prvog reda.

foto: Profimedia

Modna dizajnerka juče je imala važan dan u svojoj karijeri: učestvovala je na još jednoj nedelji mode u svojoj domovini i predstavila svoju kolekciju za jesen i zimu 2020. dok je sve iz prvog reda pratila čuvena urednica „Voga“ Ana Vintur.

 

Ipak, čak ni čelična ledi svetske mode nije bila glavna zvezda u publici, budući da je Viktorija imala podršku u vidu cele svoje porodice!

 

 

Pre početka revije, Viktorijin suprug Dejvid i njihova deca Romeo (17), Kruz (14) i Harper (8) doterali su se i fotografisali, da bi ponosni tata objavio simpatičnu fotografiju na Instagramu uz simpatičan opis.

 

 

Šoutajm, Viktorija Bekam! Moje bebe izgleda prilično kul u ovom trenutku — napisao je bivši fudbaler Mančester junajteda i Real Madrida i dodao da im nedostaje opravdano odsutni najstariji sin Bruklin Bekam (20).

 

Ubrzo su se internetom proširile i fotografije sa same revije, koje su pokazale da su mališani Bekamovih porasli, kao i koliko su modno osvešćeni. Svako od njih nosio je bar po jedan statement komad, po uzoru na svoje slavne roditelje, pa su bili u centru pažnje svetskih medija i modne javnosti.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Kako javlja E! News, mesto u prvom redu čekalo je i Dejvidovu majku Sandru Bekam, kao i Viktorijinu majku Džeki Adams.

 

foto: Profimedia