zaljubljeni kao prvog dana

DOŽIVEO JE TRAGEDIJU, A ONDA UPOZNAO LEPU NOVOSAĐANKU: Ljubavna priča fudbalera kom je dolazak u Srbiju promenio ŽIVOT

Dolazak slavnog portugalskog fudbalera u Srbiju pokrenuo je niz dobrih stvari u njegovom životu, nakon što je doživeo veliku tragediju

foto: Instagram

Nakon tragične ljubavne priče i smrti devojke, slavni portugalski fudbaler Ugo Vijeira zavoleo Novosađanku Ninu Aleksić sa kojom je u skladnom braku i danas.

 

Njih dvoje su se upoznali krajem 2015. godine i vrlo brzo su se zaljubili i započeli vezu.

Iako su se trudili sa sakriju vezu to im nije pošlo za rukom.

 

– On je često išao kod nje u Novi Sad, ali i ona je dolazila kod njega u Beograd. Išla je i na utakmice Crvene zvezde kako bi bodrila svog dečka. U međuvremenu, Nina je ostala trudna. Međutim, njih dvoje nisu želeli da se to sazna, pa su se trudili da budu obazrivi. Recimo, na društvenim mrežama nikad nisu postavljali zajedničke fotografije – rekao je ranije za Informer izvor blizak srećnom paru.

 

Pre dve godine su Srpkinja i Portugalac dobili i ćerkicu koju su nazvali Bjanka Estrelja (Zvezda) Oliveira, a njeno ime inspirisano je upravo fudbalskim klubom iz Srbije koji je okrenuo Ugov život.

Portugalski napadač je nedavno putem društvenih mreža životnoj saputnici čestitao rođendan zajedničkom fotografijom sa jedne od svečanosti na kojoj su bili, a mnogi su primetili da zaljubljeni par izgleda presrećno.

Podsećamo, Ugo Vijera doživeo je veliku tragediju u januaru 2015. godine, kada je njegova tadašnja devojka preminula od posledica opake bolesti sa kojom se borila.